Van olyan netes társkereső oldalt, ahol konkrétan lehet úgy keresni, hogy szűz legyen a illető?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 00:45
1/14 anonim válasza:
nem hiszem,de nekem itt is írhatnak a csajok...
2/14 A kérdező kommentje:
Én is szűz lánnyal ismerkednék! De kell lennie olyan társkeresőnek, ahol ez is egy opció, és külön célirányosan erre is rá lehet keresni, tehát nem kell felesleges köröket futni!
2014. nov. 23. 00:49
3/14 anonim válasza:
Ha lenne, akkor se adná meg senki ezt az adatot, különösen a mai világban.
4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem megadná, mert nem szégyen. Aki pedig nem adja meg, azt legfeljebb nem tudnám megtalálni és megismerni. Így járt akkor. :)
2014. nov. 23. 00:56
5/14 anonim válasza:
Gyk! Csak célirányosan kell kiírni a kérdêst. :*
6/14 anonim válasza:
De miert kell szuznek lennie? Egy bizonyos kor utan ezt elvarni szerintem hulyeseg.
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor én az alatt a bizonyos kor alatt keresek egy szűz lányt. Szerintem nincs olyan, hogy "bizonyos kor" lehet valaki apáca, és lehet akár 60 évesen is szűz. Szóval szerintem ezen ne pörögjünk feleslegesen.
2014. nov. 23. 01:07
8/14 anonim válasza:
De akkor se ertem miert kell neked szuz :D
9/14 anonim válasza:
Akivel ismerkedsz biztos elmondja hogy szűz e vagy sem :-)
Csak keresni kell , előbb vagy utóbb találsz olyat aki szűz.
10/14 A kérdező kommentje:
Ismerkedés közben cikinek tartanám, ha rákérdeznék a lánynál, hogy még szűz-e? Ezt valahogy másképp kellene.
2014. nov. 23. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!