Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nőtársaim! Hogy viselitek, hogy minden rendes, normális férfi kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Maradnak a rosszéletű, csajozós, agresszív, részeges, túl félénk/zárkózott, mama pici fia, paraszt mentalitású, piperkőc ficsúrok.

Esély sincs normális férfit találni, mert mindet elkapkodják hamar.

2019. jún. 25. 16:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%

Miböl gondolod ezt a sok jót amit a már elkelt pasikról gondolsz?? Nem tudhatod otthon milyen, mit csinál, hogy bánik az asszonnyal! Nagyon sok házasság látszatban kifele mutogatva jó csak! Az én férjemért is oda vannak a nök mert jókêpü, pénzes, sármos üzletember de otthon egy tahó! Az a hobbija hogy telefingja a nappalit tv nézés közbe és azon röhög milyen büdöset csinál vele...

örülj neki hogy nem kell egy pasira szaros gatyát mosnod meg mindent megfözni, takarítani utána mert egy disznó!

2019. jún. 25. 20:14
 22/24 anonim ***** válasza:

Annyira jó hogy árucikként tünteted fel a férfiakat. "Nyilván" a feleségemnek is egy zacskó Ponty-al vagyok egyenértékű. Majd megkérdem hogy mért is jött hozzám ?

Bár egyébként az Egyetem ajtaja mindenki előtt nyitva áll.

Hosszú hasznos életet.

Üdv München-ből.

30 F

2019. jún. 25. 20:51
 23/24 anonim ***** válasza:
37 vagyok, sosem volt még párkapcsolatom, egyedülálló férfi vagyok, és szerintem normális. Hogyhogy nem találkoztunk még?
2019. jún. 25. 22:43
 24/24 anonim ***** válasza:
56%

Normális nőt hol lehet találni?Sehol,ennyi...

Állandóan sírtok,hogy nincs normális pasi.Csak rohadtul nem is ilyet kerestek,hanem a nagypofájú semmirekellő bunkókat.

2019. jún. 25. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!