Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet a kapcsolatban vagy házasságban élő nőkkel felhőtlenül beszélni bármiről, az egyedülálló lányok meg miért ennyire barátságtalanok ellenségesek velem?
Munkahelyemen és a baràti körömben is ugyanazokat tapasztalom. A kapcsolatban élő nők nyitottabbak, felszabadultabbak, szinte bármiről lehet velük viccelödni és értik is a humort, sokszor ők kezdeményeznek beszélgetést, mert többször is mondják, h szeretik a társaságomat.... de amelyik lány egyedülálló, azok be vannak zárkózva, nem szólnak hozzá semmihez, barátságtalanok, mogorvák..
Velem is előfordult többször is, h amíg a hàzas vagy kapcsolattal rendelkező nő munkatársaimmal jó hangulatban telt a munkaidő, addig az egyedülálló lányok elfordultak, nem beszéltek velem és ezt még a foglalt kolleginàim is észrevették és még ők mondták, h ténylegesen bunkón viselkednek velem.. pedig nem vagyok velük udvariatlan v tapintatlan meg nem szoktam feleslegesen túráztatni magama elöttük..
Attól mert ők egyedülállók még nem jelenti azt, h meg akarom őket fektetni v ilyesmi.. ha erre gondolnak értitek..mert már ez is megfordult a fejemben h szerintem azt hiszik h fel akarom őket szedni
A munkahelyemen úgy veszem észre kedvelnek, jó szokott lenni a légkör, nagyon sokat kommunikálok a munkatársakkal beugrókkal is, de amikor jönnek a korombeli huszonéves lányok akikről kiderül h nincs pasijuk, hát olyankor velük szinte megfagy még a levegő is..
Én mindig is nagyon nyitott, szókimondó, barátságos, extrovertált társas lény voltam. Ez nem változott igazán, talán annyiban "jobb" hogy rólam pl a munkahelyen ugye tudják hogy házas vagyok, és nem látnak bele egy baráti beszélgetésbe semmi többet, ami, és nincs utána kínoz affér, hogy ő bepróbálkozik.
Mondjuk én nagyon nem flörtölgetek, és velem sem, fordítva, mert tudják hogy boldog házas vagyok, meg nekem a fejemen látszik, hogy nem az az alkat vagyok, aki vevő a cicózásra. De értelmes férfi kollégáim vannak, akik ezt tiszteletben is tartják, ők maguk is házasok amúgy, tehát tényleg lehet baráti egy beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!