Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon görcsösen akarok párt találni, hogy vehetnék vissza ebből?
Ez természetes, hogy társra vágysz. Az ember társas lény és aki egyedül is jól érzi magát, az nem teljesen normális.
Nyilván sokkal jobb lenne egy szerető társ oldalán, mint a szüleid nyakán.
Kitartásod majd meghozza gyümölcsét. Én is hasonló cipőben jártam, évekig keresgéltem, randizgattam mire megtaláltam.... na nem az igazit... de azért jól elvagyunk...
"aki egyedül is jól érzi magát, az nem teljesen normális"
Azért ne essünk túlzásba, nem vagyunk egyformák.
Sehogy
Készítsd elő a terepet.
Nem minden ember képes arra, hogy egyedül sokáig boldog és türelmes legyen.
Sőt sokan be is csavarodnak.
Illetve kialakul egw ellenszenv a másik nemmel szemben
"sokat utaztunk, mentünk ide-oda"
Én is ugyanezt tenném, ha lenne kivel, csak az egyedüllét áll az útjába, más nem, még a koronavírus sem. Nincs kedved utazgatni? Hátha valami jó kisül belőle. A többi társkereső csalódás, a Tinderen vagyok csak fent, de ez sem jelent sok jót. Hiába van néha párom, mindegy mit írok, nem válaszolnak, még az is ritka, hogy valaki megnyomja a szétválás gombot, én szoktam megnyomni, mert olyannal nem tudok mit kezdeni, akinek egy szava sincs hozzám, ellenben jobbra húz. 29/F.
Kedves kérdezõ!
Ugyanilyen helyzetben voltam sokàig.
A fizetésem egy részét félretettem egy lakàs àràra aztàn el is költöztem.
Nagyon jô,hogy màr nem szòlnak semmibe.
A magàny azonban mindennapi jelenség.
Ûj helyemen sok öreg van,korombeliek nincsenek,sétàlni és biciklizni szeretek.
Mindenben meg tudom làtni a jòt,a szépet és a hasznosat.
Ha bàrmilyen kérdésed van,bàtran ìrj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!