Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fura sokaknak, hogy 33 éves férfiként nem akarok párt már soha többet? Eleget csatak meg és vertek át, hazudoztak nekem még a rendes nők is. Pedig mérnöknők, jogásznők, tanárnők voltak a párjaim.
Én 100%ig megértelek és egyet is értek veled. Nekem sosem volt még barátnőm, mert bárhogy próbáltam fejlődni, változni, javulni őket ez aligha érdekelte.
A legtöbb ameddig eljutottam az a barátzóna volt. Hazudtak nekem is rengeteget, pláne az állítólagos lány barátok, amikor volt valami szülinapi buli és engem nem hívtak meg, cserébe letagadták kollektívan az egészet, mintha meg sem történt volna. Mindezt azért, mert az ünnepeltnek kínos lett volna ha ott vagyok, mint aztán később kiderült.
Persze most, így 30on túl, pénzzel a zsebben tudnék venni magamnak konvencionális "barátnőt", de teljesen feleslegesnek tartom ezen a ponton. Futottam utánuk épp eleget a 20as éveim nagy részében.
Sokaknak azért fura ez, mert teljesen naivak felnőtt férfiként is és mindenért hajlandóak, hogy ne legyenek egyedül. Akik szociális közegben nőnek fel, azok számára elképzelhetetlen a egy nő közelségének hiánya, így mindent megtesznek, hogy ez ne fordulhasson elő. (Értsd: Eltűrnek mindent a nőktől, a hazudozást és az összes női "liberális praktikát".)
Na ez baj látjátok feljöttél ide, felteszel egy kérdést,ami valójában magad eszemeletlen nagy sajnáltatása.És baratokat keresel, találsz is, akikkel szidhatjatok a nőket,ráadásul mindenkit azon az okon,hogy te csalódtál.Mit mondjak nem volt szerencséd?Jah!Es azokhoz a nőkhöz mi köze a többi nőnek?Csernus is megmondta....Mi vagy te óvodás??Persze,ha Csernus megmondta!!!Haha.Én igenis hogy normális nőnek tartom magam,aki nem használ ki ferfiakat,qki nem penzre hajt,aki nem csal stb.
És úgy ahogy nálad is kiveri a biztosítékot mikor butus nők altalanosítanak,hogy minden férfi egy.köcs..ög,akkor szedd már össze magad és ne Gyere ide utálkozni!Nem kell nő többet?Hát ne kelljen!!!És?Extra sötét vagy ez a baj!
A végzettség nem minden
SAjnos én Nőként tapasztaltam sok rosszat a férfiakról,régebben a fiúkról... :(
Megértelek hogy sok rossz tapasztalatot gyűjtöttél
aki fényezzi magát olyanokkal nem kell foglalkozni azt vettem észre,mert egy normális ember nem fényezzi magát.
Én is csalódtam sok emberben életem során
orvosokban,tanárokban,mérnökökben!!!!
Teljesen lényegtelen ki mit végzett,milyen a végzettsége ha nem tud emberi emberséges lenni a másik emberrel....
Minden jót kívánok kérdező! 30N
Az életed a te döntésed ha nem szeretnél társat akkor nem szeretnél!
Társat és barátokat nagyon nehéz szerezni! :(
aki jóban -rosszban veled van :(
És?! Nem mindegyik nő ilyen, te kifogtl párat. Szívás, Csernus meg egy idióta nőgyűlölő, aki osztja az észt, de a saját házasságát nem tudta megmenteni.
Innentől kezdve nekem ne magyarázzon...
Hidd el, nem csak hazug, bnunkó csajok élnek a földön, vagyunk páran normálisak, akiknek fontos a másik, és nem tiporjuk a sárba őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!