Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én szép feleséget/párt akarok magamnak, akkor lehet hogy számolnom kell azzal, hogy mindig egyedül fogok maradni?
Olvastam ilyet, hogy egyes szingli nők akár életük végéig szűzek és szinglik maradhatnak, pedig gyönyörűek. Csupán azért mert nem lelnek rá álmaik hercegére. Valószínű férfiak esetében is elképzehető ugyanez, de szerintem nem ilyen vészes a helyzet hisz aki akar párt találni az talál is.
Én is válogatós típusú szingli férfi vagyok. Kamaszkoromban olyan barátnőm volt hogy aki először meglátta mindenkinek leesett az álla. Persze az enyém is. Menyasszony volt mikor megismertem és mindenki hülyének nézett amiért hagytam férjhez menni.
Ugyan már, rengeteg szép nő van, és a legtöbb férfi szép nőt akar, tehát ne aggódj, nem lógsz ki a birkák közül.
Ha szép ÉS intelligens ÉS jó természetű ÉS családcentrikus nőt akarsz, akkor nehezednek az esélyeid. Akkor is birka leszel, csak akkor már meg kell majd küzdened az összes többi hímmel.
Ha kilógnál a többi közül és lenne egyéniséged,nyilván hasonló kvalitású lányt keresnél, de mivel ezt meg sem említetted, így tárgytalan a kérdés.
Jellemzően kamaszos hozzáállás, amikor csak fekete, vagy fehér létezik. Azért a szépség és az igénytelenség között agyon széles a mezsgye!
A szépség egyébként múlandó. És amikor múlik, meggyötri a nőt. Ne arra törekedj tehát, hogy szép nőt vegyél feleségül, hanem olyat, aki széppé teszi az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!