Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok egyedül lenni. Nem tudom miért de nem merek oda menni a nőkhöz ismerkedni. Szinte el vette az élet kedvemet a magány. Mit kéne tennem? Így elég vacak minden napom.
Bepunyultál...
Igenis erőltesd meg magad és változtass ezen a nem merek odamenni hozzáálláson!
Nem tudtunk meg rólad sok mindent de , ha ennyire félénk vagy, akkor mi lenne, ha mondjuk chat-en próbálkoznál először. Majd a neked szimpatikus lánnyal leveleznél és ha minden klappol egy találkozó. De ne ragadj le csak a levelezés fázisnál, mert az nem sokat fog segíteni a helyzeteden.
Hogy-hogy nincs?? Felmész egy chat oldalra és ráírsz a lányokra...Azért ehhez nem kell nagy tudomány.
Én szívesen beszélgetek veled, de nem társkeresés céljából. Csakis "baráti" elmondod mi a baj, kicsit írsz magadról bővebben, én meg megpróbálok segíteni.
Neten is lehet beszélgetni,nem kell oda menni hozzájuk!
Ha szimpatikusok vagytok egymásnak később találkozhatok.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!