Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Számotokra hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Számotokra hány pontos külsőbeli különbség tud ellensúlyozni egy előző kapcsolatból származó gyereket?

Figyelt kérdés

Tegnap tettem fel ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

És lám, a férfiak többsége a jobban kinéző egyedülálló anyát választotta.

Tehát minimum hány pontos külsőbeli különbség kell hozzá, hogy két nő közül a gyerekeset válasszátok és ne a gyerektelent?

2020. nov. 18. 17:30
A kérdező szavazást indított:
0.5 pont
1 pont
1.5 pont
2 pont
2.5 pont
3 pont
3.5 pont
4 pont
4.5 pont
5 pont vagy több
11 szavazat
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Bazzeg micsoda kérdés :D
2020. nov. 18. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Mit foglalkozol ezzel, kérdező? Ha gyerekkel rendelkező nő vagy, akkor gyerekkel rendelkező férfi illik hozzád, náluk próbálkozz. Ne szingli Brad Pitteket akarj kifogni, úgysem fog sikerülni.
2020. nov. 18. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

Lazára 4-5 pont, komolyra egy sem. 28 vagyok, nem fogom senki gyerekét a nyakamba venni és nem láttam még a korosztályomból egy egyedülálló anyát sem, aki érett és felnőtt gondolkodású lenne. Nem véletlenül egyedülálló anyák általában az egyedülálló anyák. Felelőtlenül választottak és a gyerektől nem komolyodtak meg.

#1: Na, nyomj ide egy kis szokásos férfigyűlöletet.

2020. nov. 18. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Én nő vagyok, de fordított esetben akárhány pontos lenne egy gyerekes férfi, akkor sem kéne, mert gyereke van. Tőlem aztán lehetne maga Brad Pitt, akkor is gyereke van. Akit ez zavar, az akkor sem fog téged választani, ha fejre is állsz. Ha meg a gyerek miatt gondolkodik, hogy kezdjen-e veled, azzal én a helyedben nem állnék össze, mert ha nem tudja elfogadni 100%-ban a gyerekedet, annak nem lesz jó vége. Ez olyan, mint hogy mondjuk nem szeretem a kutyákat, mégis összeállok valakivel, akinek kutyája van. Aztán naponta vitázni fogok vele, hogy utálom a kutyaszőrt és különben is ne jöjjön fel a heverőre, mikor tévézünk, mert büdös vagy mittudomén. Mit gondolsz, meddig tartana a kapcsolatunk?
2020. nov. 18. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem azon múlik, hogy van-e gyereke, sőt, mostanában talán jobban gondolok egy, egy gyermekesre... ;)
2020. nov. 18. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:
22%

Nincs az a pontszám hogy ezt bevállaljam.

Az hogy a nőnek gyereke van nekem azt juttatja eszembe hogy bárkivel összejönne csak legyen aki nevelje a purdét.

Annak ellenére hogy szeretnék több gyereket is, és ha nem lehetne saját biológiai okokból, akkor örökbe is fogadnék, de ez a felállás nem tetszik hogy a gyereknek ott van a biológiai anyja és én ott vagyok mint pótapa.

2020. nov. 18. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:

aztamindenit :)

Mi a garancia rá, hogy a nő nem hagyja majd el magát 1-2 éven belül?

Csak a külseje miatt lennék vele ezek szerint...

2020. nov. 18. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
semmi nem kompenzálná, hogy ott van mindig egy idegesítő purdé, akire ha ránézek arra emlékeztet, hogy valaki más a nő méhét teli lőtte g3civel
2020. nov. 19. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezzel a kérdéssel - legalábbis számomra - több komoly probléma is van.

Kezdve azzal, hogy egy kapcsolat messzemenően több, mint némi külső vonzalom. Sőt.. igazából csak két darab képet láttunk, ami olyan szinten nem árul el sokat, hogy mindössze az derül ki, hogy azon az egy képen, abban az egy elkapott pillanatban hogy néz ki. Hadd ne mondjam, volt olyan randim, ahol nem ismertem fel a hölgyet, annyira másként nézett ki a valóságban, mint azon az egy jól beállított fényképen, amit küldött.

Ha viszont csak a külsejét ismerjük valakinek, és muszáj egyikre vagy másikra rámutatni, akkor szerinted nem a szebbet fogják választani?

Ha két azonos szépségű nő közül kell választani, akikről szintén semmit nem tudunk, csak azt, hogy az egyiknek van gyermeke, a másiknak meg nincs, miért is meglepő, ha a többség a gyerektelent választaná? Nem, nem azért, mert ez önmagában annyira taszító dolog lenne, hanem azon tény miatt, hogy önmagában egy gyermek nem teszi a nőt vonzóbbá, ellenben több komoly problémát is felvethet.

És ha van egy szebb egyedülálló, meg egy kevésbé szép gyerekes anya, mi a fenéért is annyira meglepő, ha a többség nem utóbbiért szállna ringbe?

A másik probléma a kérdéssel ez az idétlen pontozósdi. Értelmetlen és infantilis dolog. Egyrészt azért, mert képtelenség egy tízfokozató skálán következetesen és objektíven értékelni. Mi a különbség egy 6-os és egy 7-es között? Vagy egy 8-as és egy 9-es között? Főleg, hogy itt még félpontokra is kihegyezted a kérdést. Igazán érdekelne, hogy mitől lesz valaki mondjuk 7 helyett 6.5?

Másrészt: a szépség nem egy egytényezős mértékegység. Nem lehet egy 0-tól 10-ig terjedő skálát felállítani, mert egyszerűen több, egymással nem összemérhető komponensből áll össze.

Harmadrészt: elég érzéketlen dolog ez a pontozósdi. Persze, nézzük reálisan a dolgokat, nem lesz mindenki mindenben 100,00%-ig tökéletes, de így is eléggé aberrált érzelmi világa kell legyen az embernek, ha képes rámondani a szerelmére, hogy "na, hát ő csak 7,5-ös". Már csak ezért is buta dolog ilyenen agyalni.

És végül: ha valakit szeretek, akkor azt nem ilyen-olyan kompenzációk miatt fogom szeretni, hanem mert szerelmes vagyok belé, az esetleges negatívumaival együtt.

2020. nov. 19. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!