Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érdekes az élet a vagyoni különbségeknek köszönhetően. Egyetértés van?
Aki teli van pénzzel, az olyan nőt kap, amilyet akar.
Akár külföldre is kilehet menni. Még Amerikába is.
De az átlagfizetésű embereknek nem kapnak semmit a földi jóbol.
Most az, hogy egyeseknek nincs olyan autója vagy háza, amilyet szeretne, az egy dolog. De hogy maga a test(nő) is a piaci szegmens része lett, miszerint annak adatik meg, akinek teli van a zsebe, az már komoly gond.
Itt ezek a rosszindulatú kis fruskák csak szívni akarják az emberek energiát, meg marakodni. Nem pedig az a cél, hogy örömet okozzanak.
Ilyen világot élünk. Itt maximum már csak rosszabb lesz a helyzet.
A kérdés maga baromság, de az tényleg szomorú, hogy mekkora lett a gazdasági szakadék. "Vicces", amikor gazdagék egyszeri "kisebb" bevásárlása megegyezik a nyugdíjas egész havi bevételével. Vagy amikor újgazdagék 8 éves "szemefénye" akkora zsebpénzt kap, ami megegyezik egy átlagos heti keresettel.
De hát ez van, a "nyugati típusú kapitalizmus" ezzel jár. Hatalmas szerencséje ennek a rendszernek, hogy nincsen létező alternatívája - legalábbis egyenlőre.
Miért vannak olyan férfiak, akik konkrétan megvenni akarják a nők szeretetét és a pénzen kívül nem raknak semmi pluszt egy kapcsopatba?
Nekik erre van igényük így találnak egymásra, ha te nem ilyen nőt akarsz akkor ne olyat válassz!
A haverok is gyakran jönnek ezzel a pénz van akkor minden ujjra 10 nő jut dumával.
Mindig megkérdezem őket, hogy szerintük mennyi pénz kell ehhez? Jellemezően sokkal kisebb összeget mondanak, mint amennyit keresek, de sehol a 10 nő minden ujjamra, de még a harmada se
Kapsz not, olyat akit hozzad illik. Facen benne vagyok egy csoportban, ahol egy noci most irta be, h 4 gyereke van es nem tud maganak venni sminkcuccot, mert a gyerekek nem engedheti meg maganak. Ramentem az adatlapjara es ott van berakva, h kapcsolatban egy csavoval. A csavo adatlapjan ki van irva, h 8 osztalya van. A nonek az van kiirva, htb (haztartasbeli, szoval nincs munkaja, a haztartast viszi, 0 forintos sajat bevetellel)
Szoval ha egy 8 osztalyos csavo tud not szerezni, akkor mindenki tud. Szerinted neki mennyire van tele a zsebe, h smink
Én szerelmet szeretnék.
Fővárosi vagyok és nem szoktam reklámozni, hogy saját lakásom van - főleg vidéki lakás nélküli férfiaknak -, mert rengetegen könnyebben beleszeretnek ebbe a ténybe, mint belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!