Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a teljesen hétköznapi életet élő lányok/nők is csak az izgalmas, érdekes, hobbikkal teli férfiakkal hajlandóak csak ismerkedni a neten?
Mert tudják, hogy az izgalmas élethez sok pénz kell. És nekik pénzes pasi kell.
NE!
Senki ne kamuzza ide, hogy ő 235 forintból beutazta Perut, autóstoppal, vagy azt, hogy a motorozás nem drága, mert ő 2 havi fizujából vett egy HD motort, vagy azt, hogy a futás milyen izgalmas kikapcsolódás, és remek társas program!
De kinek mi az érdekes és izgalmas?
Nekem pl. egy sima erdei túrázás is tud érdekes és szórakoztató lenni. Miért asszociál mindenki a luxus utazásokra, ha valaki leírja, hogy érdekes és izgalmas dolgot szeretne?
Talán egy kajakozás a Tisza-tavon nem érdekes és izgalmas? Nekem nagy élmény volt.
Én szeretek élni, kipróbálni új dolgokat, eltérni az átlag élettől.
Egy ex barátommal szakítottam is azért, mert teljesen unalmas elképzelései voltak az életéről/életünkről.
Nekem nem kéne egy olyan pasi, aki szabadidejében play stationt nyomogat, meg filmet néz a kanapén állandó jelleggel 30x évesen. Ha én hajlandó vagyok elmenni túrázni vagy kipróbálni a búvárkodást, amikor lehetőségem van rá, akkor csináljuk. Szeretném, hogy az öregek otthonában legyen mire vissza emlékezni, ne abból álljon a fiatalságom, hogy feladtam mindent és belesüllyedtem az átlagba és csak munka meg filmnézés, amit feltudok mutatni a fiatal éveimből.
Dolgozni persze kell, de nem mindegy mire “b*assza” el az ember a fizetését. Ha van lehetőség utazni, akkor inkább arra teszek félre, mint sem xboxra vagy egy szaros, túlárazott ruhára.
Azért, mert a legtöbb embernek halálian unalmas az élete.
De itt vagyok én, nekem a melóm izgalmas. És bizony után, már nincs kedvem máshoz, mint dögleni, és nyomni a videójátékot, olvasni, filmet nézni, aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!