Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a teljesen hétköznapi életet élő lányok/nők is csak az izgalmas, érdekes, hobbikkal teli férfiakkal hajlandóak csak ismerkedni a neten?
Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 14:28
11/14 anonim válasza:
Definiáld, mi érdekes, izgalmas hobbi, mert ez így kicsit homályos! Ráadásul mindenki ízlése más. Én például imádok kirándulni, nyilván várom, hogy a párom se egy kanapéharcos legyen, mert engem az untat nagyon. És most nem arról van szó, hogy sosem vagyunk otthon és filmezünk, de azért ki kell mozdulni, most vagyok fiatal. Nagyim mondta mindig, hogy okosan válasszak majd férjet is, mert ő megbánta, hogy nem vitték sehova és unalmas élete volt. Ebből adódóan én sem szeretnék 90 évesen úgy visszatekinteni az életemre, hogy sivár volt, mint a Szahara.
12/14 anonim válasza:
Haha nekem sok hobbim van, sok mindent szeretek csinálni, de még se érdekli a nőket, mert nem a pénzszórás, spórtautó gyüjtés a világ körüli utazás a "hobbim" .
13/14 anonim válasza:
12-es, szerintem akkor nem jó nőknél próbálkozol. Sok normális lányt ismerek, akiknek nincsenek extrém elvárásaik. Az meg gondolom normális, hogy néha moziba menj, kilátóhoz túrázni, stb.
14/14 Sunshinedoll válasza:
Magyarázzátok már, milyen izgalmas hobbikat akarnak a nők, mert nem értem, komolyan. Végülis egy otthon, négy fal között dekkoló embernek, a mezei túra is izgalmas.
Szerintem akinek vannak hobbijai, az unalmas ember már nem lehet. A céltalan, unalomból egész nap videójátékozó embernél ez inkább pótcselekvés, mint hobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!