Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar titeket pasikat, ha a kiszemelt csajról kiderül h 5-6 évvel IDŐSEBB nálatok? menekültök, mert biztos komolyabb kapcsolatot akar már mint ti vagy van ennek előnye úgymond h izgalmas lehet?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 19:35
1/10 anonim válasza:
Nálam a maximum az, ha a kiszemelt 1-2 évvel idősebb nálam, de ez mindenkinél más.
2/10 anonim válasza:
Akkor menekülök, ha komoly kapcsolatot akar. Amúgy szeretőnek, szexkapcsolatba izgi lenne.
3/10 anonim válasza:
Mindig a nálam idősebb nőkkel találtam közös hangot, feltéve hogy intelligensek, kulturáltak és elég komolyak hozzám.
Szóval teljesen megszokott dolog.
4/10 A kérdező kommentje:
#2.
hát igen... gondoltam h van némi előnye😄
talan a már összegyűjtött több pasztalat miatt lett izgi? h érdekes lehet vele a szex?
2020. máj. 17. 22:07
5/10 anonim válasza:
Igen, ebben a korban már nincsenek kislányos gátlások, sokkal határozottabbak a nők, kíváncsi vagyok mivel tudnak meglepni az ágyban engem, mint fiatal férfit.
6/10 A kérdező kommentje:
#5.
pl ez életkorban mit jelent? pl a te esetedben
2020. máj. 17. 22:13
7/10 anonim válasza:
25 vagyok, érdekesnek és izgalmasnak találom a 30-32 év körüli nőket. Személyiségben esetleg ugyanúgy, mint szexuálisan, csak kapcsolatot nem vállalnék (nem a korkülönbség miatt).
8/10 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2020. máj. 17. 22:20
9/10 anonim válasza:
Ha a korosztályomnak megfelelő kategória, akkor nem zavarna.
10/10 anonim válasza:
Van aki elzárkózik (a többség), de van akinél semmilyen téren nem probléma.Ez a nőknél is ugyanígy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!