Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érdekes az élet a vagyoni különbségeknek köszönhetően. Egyetértés van?
Aki teli van pénzzel, az olyan nőt kap, amilyet akar.
Akár külföldre is kilehet menni. Még Amerikába is.
De az átlagfizetésű embereknek nem kapnak semmit a földi jóbol.
Most az, hogy egyeseknek nincs olyan autója vagy háza, amilyet szeretne, az egy dolog. De hogy maga a test(nő) is a piaci szegmens része lett, miszerint annak adatik meg, akinek teli van a zsebe, az már komoly gond.
Itt ezek a rosszindulatú kis fruskák csak szívni akarják az emberek energiát, meg marakodni. Nem pedig az a cél, hogy örömet okozzanak.
Ilyen világot élünk. Itt maximum már csak rosszabb lesz a helyzet.
Kérdező, akkor most mondok valamit... az asszony jelenleg többet keres, mint én. Egyáltalán nem csúnya, sőt... :D De volt arra is példa, amíg nem éltünk együtt, ő adott pénzt nekem, hogy kifizessem az albit mert épp nem volt munkám, abban a hónapban folyamatosan.
A saját nyomoráról mindenki önmaga tehet, ahogy te is a tiédről. Az, hogy nincs szerinted elég pénzed a párkapcsolathoz a saját hibád. Ha arra van időd, hogy itt hisztizz, akkor arra is lenne, hogy fejleszd magad és jobb munkád ergo több pénzed legyen. A te gondolkodásmódod is romlott, úgy hogy nem csak a másik oldal hibáit kellene látni.
Ha egy nő nem fekszik le mindenkivel, az a baj.
Ha mindenkivel lefekszik, az a baj.
Igazodjon ki rajtatok a Jó Isten.
"a nagy büdös semmiért. A te készülékedben van a hiba."
Mert szerinted az lenne a mindenek feletti fer állapot, ha azt valamiért cserébe tennék, hmm? Nagyokos. hát gondolkodj el a saját készülékeden mielőtt kritizálsz embereket.
36: Szerinted én magammal foglalkoznék az ágyban? Ember gondolkodj!
37: Nem kell topmodelleket figyelembe venni, nagyon sok fiatal lány van, akire az úgynevezett finom húsi jelzőt adják, mert ha melle még nincs is, kívánatos teste van, jó fenékkel. És már azok is olyanok, amit te nem látsz. Mielőtt másokat minősítesz, gondold végig felnőttél -e már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!