Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma azzal az ötlettel, hogy segítsünk idejutni nepáli/nigériai nőket, hogy kapcsolatba kerüljenek egyedülálló férfiakkal?
Rengeteg egyedülálló férfi van Magyarországon és Európában, aki nem talál semmilyen párt, tehát nem válogat, mint a hasonló helyzetben lévő nők. Lehetséges, hogy ha egyszerűen több eladósorban lévő nő lenne, illetve ha a nők jobban támaszkodnának a férfiakra életszínvonal szempontjából, ezek a férfiak is párhoz jutnának és mindenki boldogabb lehetne.
A nőket nem zaklatnák, a most egyedülálló férfiak meg boldogan élnék családi életüket és még több gdp -t is termelnének.
"A téma egy olyan ötlet, ahol az incelek és a feministák egy közös nevezőre juthatnak, ahol egyik oldal érdeke se sérül."
De, sérül. AZ idehozott nők helyzete, és az itt élők helyzete, ugyanis senki nem akarja, hogy az adójából milliárdokat költsenek arra, hogy neked legyen kit dugni.
Az inceleknek meg nem a "femministák" az "ellenségei" hanem minden normális ember.
"AZ idehozott nők helyzete, és az itt élők helyzete, ugyanis senki nem akarja, hogy az adójából milliárdokat költsenek arra, hogy neked legyen kit dugni."
Az államnak nagyon is érdeke hogy minnél több gyermek szülessen.
Az meg hogy a behozott nők is kizárólag chadek után futkárosszanak csakis a feministák vágyálma. De egy normális rendszerben ezen beteg feministák véleménye el lesz taposva, a feminácikkal egyetemben. A behozott nők jogilag lennének ahhoz kötve akivel ők is beleegyeznek a házasságba, ha ez adott, a rendszer működöképes. Sokezer évig működött ez a rendszer, a hibái ellenére is elég jól. Sokkal jobban mint a mai rendszer.
124#
Ezért szeretlek benneteket!
Imadnivaló a stílusotok, gyöngyvirágom!
"Sokezer évig működött ez a rendszer, a hibái ellenére is elég jól. Sokkal jobban mint a mai rendszer."
Ha akkoriban lett volna fogamzásgátlás, valószínűleg nem lett volna ennyi gyerek, nem "működött" volna ilyen "jól". Mondjuk a nagymamáim a maguk 80+ évével nem lehetettek nagy feministák, mégis csak kettőt szült mindkettő és amint lehetőség volt el is vált attól, akivel belekényszerítették a házasságba. Az egyik nagymamámnak 1 testvére volt csak, a másiknak 4, de két anyától. A nagypapáim családja nem ennyire tiszta a számomra, úgyhogy őket nem tudom példának hozni. Ugyanakkor, ebből azért sejthető, hogy akkoriban se volt minden nőnek az a vágya, hogy annyit szüljön, mint rostán a lyuk. Az egyik nagymamám többször volt hivatalos abortuszon is és sejtem, hogy másképp is hajtott el gyereket. Ahogy a korábbi korokban is elég kreatív módszerek voltak erre.
Az, hogy mennyi gyermek született nem a kényszerházasság és nem a hatalmas gyermek vágy miatt volt. Ahogy ma se lehetne ezzel megoldani.
Ugyanakkor valahogy nem hiányzik egy újabb Ratkó korszak senkinek. Pedig, ha tisztán a születésszám növelés a cél, egyszerűen el kell lehetetleníteni a védekezést és az abortuszt.
Ha valóban állami érdek lenne amögött, hogy nők jogait akarjátok megtépázni, ez a két jog lenne az első a listán.
A jól működő kis rendszer végülis az emberiség mindössze felét csonkította meg, jóformán minden értelemben. A mostani elenyésző embernek okoz valós gondot, csak ők rohadt hangosak a neten.
Ennyi a valóság.
A gyermeknemzéshez meg nem ez kell, hanem, vagy biztonságos körülmények, egészségügy, anyagi háttér, támogatások, vagy a fentebb említett megszorítások. Nem behozott rabszolgák.
"Én nem tudom megmutatni, hogy normális vagyok"
"A magyar nők ezt az értéket nem látják"
vs.
"Egy férfinak ez olyan dolog, mint az étkezés. Enni kell akkor is, ha az valaki másnak nem előnyös annyira."
"Bármit megtennék érte, legyen szó akár arról, hogy elvegyék a nők jogait, vagy akár arról, hogy nekem kell sz@rt ennem."
🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!