Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma azzal az ötlettel, hogy segítsünk idejutni nepáli/nigériai nőket, hogy kapcsolatba kerüljenek egyedülálló férfiakkal?
Rengeteg egyedülálló férfi van Magyarországon és Európában, aki nem talál semmilyen párt, tehát nem válogat, mint a hasonló helyzetben lévő nők. Lehetséges, hogy ha egyszerűen több eladósorban lévő nő lenne, illetve ha a nők jobban támaszkodnának a férfiakra életszínvonal szempontjából, ezek a férfiak is párhoz jutnának és mindenki boldogabb lehetne.
A nőket nem zaklatnák, a most egyedülálló férfiak meg boldogan élnék családi életüket és még több gdp -t is termelnének.
110: Persze. A nőknek adjunk meg mindent és figyeljünk rá, hogy még véletlenül se veszítsenek a királykisasszonyi helyzetükből az életükben még akkor se, amikor ettől függetlenül is életük nagy lehetőségét kapták meg.
Ugyanakkor azzal semmi probléma nincs, amikor nekem, kisgyerekkorom óta tisztességes, másokat sosem bántó, folyamatosan magamat fejlesztő és érted meg a társadalom egészéért dolgozó férfiként a hátralévő életemet a helyzetből fakadóan is alacsony státuszban élő kiszolgáltatott incelként kell leélnem.
A párkapcsolatban élő férfiak 80% -a ki van szolgáltatva annak az egy nőnek akivel él, mivel nem találna mást, ha az otthagyná őket. Szerintem ez nagyobb probléma, mintha adunk egy nagyon jó lehetőséget egy sanyarú sorsban élő nőnek, amiben van egy kis kényszer is:
Össze kell jönnie egy értékes férfival, csak hogy a magyar nő szabadon Chadezhessen tovább.. így leírva kicsit fura belegondolni, de láthatjuk, hogy még ebbe is belemennék.
" folyamatosan magamat fejlesztő és érted meg a társadalom egészéért dolgozó férfiként"
Szerinted mi nem?
Nem az állam feladata neked nőt szerezni. Igen abszurd az ötleted.
"mivel nem találna mást, ha az otthagyná őket. "
Na ne mondd!
Mellesleg minek neked na, ha úgyis kiszolgáltatott leszel?
A nők meg nem "csedeznek", hanem átlagos férfiakkal élnek, alapítanak családod.
Gyúrj még arra az önfejlesztésre, mert agyilag még elég alacsonyan vagy.
Nem értelek kérdező. Te írtad, hogy nem akarnál kényszer házasságot és az állam adna b opciót. Akkor? Ez az elv út közben elveszett?
Te magadat értékesnek tartod. Nagyszerű. Én is annak tartom magam. Viszont veled ellentétben van annyi belátásom, hogy tudom, hogy van aki a falra mászna tőlem, más meg szeret. Ahogy a páromat is értékes embernek tartom, de azzal is tisztában vagyok, hogy sokan nem kedvelik. A húgomat is nagyon értékes embernek tartom, de nem mindenki tudja elviselni, sőt. A párja egy jámbor srác, szintén nagyon értékes, de én soha nem tudnám férfinek tekinteni párkapcsolati szempontból. A barátnőm is egy nagyon értékes ember, de, a rossz tulajdonságait nem mindenki viseli el, hiába van rengeteg jó is.
Egyszerűen, akinek van némi önismerete, az tudja, hogy nem lehet mindenkivel kompatibilis. Te mégis biztos vagy benne, hogy minden nőnek te lennél a főnyeremény.
Valójában, semmi mást nem akarsz, mint, ha máshogy nem lehet, hát a másik kárára élvezkedni. Aztán, hamar rájönnél, hogy nem buli. Mert, vagy fizikailag kell bántalmazni, vagy lelkileg, ahhoz, hogy szétnyissa a lábát és még olyankor is száraz, mint a sivatag. Mert a szerelmet, de még a sima szeretet, sőt, a fizikai vonzalmat se lehet kierőszakolni. Ha pedig egy ilyen kapcsolat kielégítene, akkor közel sem vagy te olyan aranyember, mint állítod, vagy, mint hinni szeretnéd.
A valóságban az ilyen behozott nők többsége menekülne idővel, így, vagy úgy. Vagy valóban verni és kényszeríteni kéne őket, de lehet, még akkor se lenne meg az elvárt szolgalélek jellem. Mert az emberi jellem, hacsak nem törik meg nagyon fiatalon, lázadni fog ahol, ahogy tud a személyiségének és akaratának teljes elnyomása ellen. Mert, nem tudod kivédeni, hogy lássa, hogy mások, máshogy élnek és vágyjon a boldogságra.
"Mellesleg minek neked na, ha úgyis kiszolgáltatott leszel?":
Erről a témáról órákon keresztül beszélnek a blackpill streameken is.
"Vagy te is belátod, hogy nem épp nemes jellemre vall azt mondani, hogy szart is ennél, ha kapnál puncit?":
Mondhatni igen. Bármit megtennék érte, legyen szó akár arról, hogy elvegyék a nők jogait, vagy akár arról, hogy nekem kell sz@rt ennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!