Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismeretségi körötökben mennyi az olyan egyedülálló aki alig vagy még soha nem került kapcsolatba a másik nemmel?
Tesóm, ő most 34 (fiú). Nem kifejezetten előnyös külsejű, de nem is ronda szerintem, viszont tény, hogy a személyisége nem túl vonzó. Okoskodó, mindent jobban tud, elég hímsoviniszta és kissé nőgyülölő. De kérdéses, hogy ez ok vagy következmény. Van két barátnőm, akiknek nagyon régóta nincs kapcsolata, az egyikről azt sem tudom, szexelt-e valaha. Mindkettő 30 éves. Szemelyiségileg egyik sem gáz, és az egyik kifejezetten csinos is. Talán kicsit túl zárkózott, túl sok időt fordít a munkára és nehezen teremt kapcsolatot másokkal. A másik átlagos, nem tudom, miért nincs senkije.
Aztán van egy 30 éves fiú barátom, ő egy kicsit előnytelen külsejű, de ezt önmagában nem tartanám elég oknak, hiszen nála sokkal rondább pasikat látok nővel.
Mindegyikük értelmes, tanult ember egyébként.
Plusz a párom 38 éves haverja, aki szintén nem csúnya, de valahogy képtelen nőknél kezdeményezni. Szerintem fél az elutasítástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!