Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kevés egyedülálló lány van?
Én nagyon szeretnék ismerkedni, de mintha nem lennének lányok.
24F
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de a #1-es tökéletesen leírta, ahogy én állok a témához.
22/L
Nem, tulajdonképpen hasonló arányban vannak egyedülálló lányok és fiúk.
Csak sok esetben más közegekben mozognak, máshol szocializálódnak, ezért tűnhet úgy, hogy kevesebb van belőlük.
Nagyvárosokban szerintem még több is a lány, mert közülük többen tanulnak tovább, vállalnak utána munkát ott, mint a fiúk. Ha elmész színházba, kulturális rendezvényekre, szervezett kirándulásokra láthatod mennyivel több lány van ott, mint fiú. Nyilván nem mindenki egyedülálló, de jó eséllyel vannak köztük azok is.
Nem. Sok egyedül álló nő van, csak veled nem állnak le. Ha szex kell nekik bármikor találnak. Ha társaság randi kell nekik bármikor találnak
Ha kapcsolat akkor abból meg olyat választanak ami teljesen megfelel nekik. Az új világrend eredménye, nincs szükségük férfira csak ha akarják így csak a legjobbak jutnak nőhőz. Ezek szerint te nagyon nem tartozol a jó pasik köze és mégis a jó nők között keresgetsz... felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!