Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a probléma azzal az ötlette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a probléma azzal az ötlettel, hogy segítsünk idejutni nepáli/nigériai nőket, hogy kapcsolatba kerüljenek egyedülálló férfiakkal?

Figyelt kérdés

Rengeteg egyedülálló férfi van Magyarországon és Európában, aki nem talál semmilyen párt, tehát nem válogat, mint a hasonló helyzetben lévő nők. Lehetséges, hogy ha egyszerűen több eladósorban lévő nő lenne, illetve ha a nők jobban támaszkodnának a férfiakra életszínvonal szempontjából, ezek a férfiak is párhoz jutnának és mindenki boldogabb lehetne.

A nőket nem zaklatnák, a most egyedülálló férfiak meg boldogan élnék családi életüket és még több gdp -t is termelnének.

2022. jún. 30. 19:42
 211/262 anonim ***** válasza:
84%
Még egy 🤡🤡
2022. júl. 5. 09:17
 212/262 anonim ***** válasza:
94%

"virtuális tér is, ahol a nők brutális előnyben vannak minden szempontból."

Nincsenek előnyben. Miért lennének?

" hanem megyünk tovább a matriarchátus felé,"

Az még nagyon messze van. Egyelőre nem értük el az igazi egyenlőséget, csak papíron.

A dolgok menetével semmi baj, te vagy lúzer. Régi szóval: agglegény.

2022. júl. 5. 09:22
 213/262 anonim ***** válasza:
33%
Azért mutassa itt az értelmiségi szintet hogy lepontoztak csak azért mert egy szerencsétlenre rászoltam hogy értelmes választ adjon és hagyja már ezt a gyerekes bohócozást. Én sem értek egyet az INCEL agymenésekkel de ez már dedós szint.
2022. júl. 5. 10:40
 214/262 anonim ***** válasza:
16%
Jah és még ezt nevezik felnött kategóriának😂.
2022. júl. 5. 10:41
 215/262 anonim ***** válasza:
29%
#213as vagyok. Én próbálom rávezetni a gyakoris INCEL-eket hogy a világ nincs ellenük és hogy ök saját maguk legnagyobb ellenségei erre fel megjelenik egy gyerekes bohócozó és megcáfól. Hát köszönöm szépen.
2022. júl. 5. 11:14
 216/262 A kérdező kommentje:

"Nincsenek előnyben. Miért lennének?":

Tegyük fel, hogy most átlagos kinézetű nő vagyok ugyanúgy lefogyva + valamilyen szintű izomzattal -- már ezzel rögtön nem is számítok átlagosnak, mivel nagyon kevés nő csinálja komolyan. Top 30% vagyok, de menjünk tovább --.

- Felmegyek instagramra. Pár év alatt posztolok pár képet a kirándulásaimról meg a testrészeimről és már van 2000+ követőm, akik rám is írnak DM -ben.

- Felmegyek Tinderre és csak úgy ömlenek a matchek. Végtelen férfi, aki mind velem akar összejönni. A jobbak rövid, a rosszabbak hosszú távon.

- Felmegyek Onlyfans -re és küldök a simpeknek pár képet a mellemről. Rögtön jönnek a milliók.

- Felmegyek Tiktokra és eljárok pár furcsa táncot. Jönnek is a simpek. Korlátlan mennyíségű férfi, korlátlan választék.

- Felmegyek linkedinre, mint programozást tanuló nő. Úgy kell levakarni a HR -eseket. Mindenki ezt keresi manapság, mivel az iparban kevés a nő és nagy a nyomás a feministák részéről.

2022. júl. 5. 21:23
 217/262 A kérdező kommentje:

Férfiként ugyanezek akkor működnek, ha az adott kategóriában a top x% között vagyok és még akkor se ugyan az, mivel például top 10% chadként Onlyfans -en szintén férfiaknak kell megmutatnom magam, nem az ellenkező nemnek.

Instán az elvárás meg akkora, hogy megfelelő genetika nélkül férfiként nem lehet megugorni a szintet.

2022. júl. 5. 21:25
 218/262 A kérdező kommentje:
- Felmegyek a Fortnite szerverre nőként és mindenki nekem simpel, az én kedvemben akar járni.
2022. júl. 5. 21:26
 219/262 A kérdező kommentje:
Oké megértem, alsó 20% nőként nektek is negatív tapasztalaitok lehetnek online, de ehhez elég megtenni a 0 -adik lépést, azaz lefogyni. Nem kell plasztikai sebészet meg szteroidok.
2022. júl. 5. 21:27
 220/262 anonim ***** válasza:
97%
szánlmas vagy kérdező és tévúton jársz.
2022. júl. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!