Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavarna ha az új párotok esténként meginna pár sört?
A belsőm tökéletes csak itt hozzátok ki belőlem ezt.. amikor csinos lányokkal beszélgetek társkeresőkön előnyösebb képekkel akkor teljes az összhang , minden oké, csak persze a külső nem tetszik utána. Ennyit erről.
CSAK a külső a lényeg.
"A belsőm tökéletes "
Persze, ja. Azért vagy alkoholista.
És cseten csak megjátszod magad. ha tudnák, hogy igazából milyen vagy, akkor egy szót sem váltanának veled.
"meg főnök úr előtti térdeléssel ahogy a női körökben divatos"
Másik kérdésnél írtad. Ez a tökéletes belső? Egy hímsoviniszta, beképzelt, ostoba majom?
Nem vagyok alkoholista, egy kis sörözgetés nem alkoholizmus és mi köze a belsőmnek a sörözéshez egyébként?
Nyilván aki sérteget azzal nem leszek kedves
Ne igyál, inkább sportolj, étkezz egészségesen, hogy fogyj, és hogy lássák, hogy van akaraterőd.
Én 106 kg-ról indultam, fél év alatt lementem 88-ra. Két héttel később összejöttem azzal a nővel (vagy inkább felszedett az a nő), aki mióta ismerem (évekkel korábbról), tetszik. Később elmondta, hogy a dumám és a humorom, a vidám életfelfogásom miatt már eddig is vonzódott hozzám, de az, hogy ekkora változásra is képes voltam, az véglegesítette benne a döntést, hogy kellek neki.
Belegondoltam, hogy ha közben jött volna egy hozzám hasonló belső tulajdonságú másik pasas, aki még kívülről is jól néz ki, én pedig nem változtattam volna a külsőmön, sosem jöttünk volna össze. Megérte változni, jó irányba változni kell és hasznos. Meghozza a gyümölcsét. ;)
Igen, a nők nagy része a külső alapján hozza a végső döntést. De hát te is csinos barátnőt szeretnél, vagy nem? ;)
Más egy férfinél egy kis pocak meg ha a nőnek van túlsúlya
Miért más?
Neked nem tetszik a nagy bélrendszer, akkor nekem miért tetszen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!