Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire zavarna ha az új párotok esténként meginna pár sört?

Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 17:41
 81/103 A kérdező kommentje:

A belsőm tökéletes csak itt hozzátok ki belőlem ezt.. amikor csinos lányokkal beszélgetek társkeresőkön előnyösebb képekkel akkor teljes az összhang , minden oké, csak persze a külső nem tetszik utána. Ennyit erről.

CSAK a külső a lényeg.

2022. jún. 30. 16:48
 82/103 anonim ***** válasza:
77%
Én inkább azt mondanám, hogy sok nő inkább elviseli a rossz belső tulajdonságokat is, ha megvan a számára megfelelő külső, minthogy olyan pasival jöjjön össze, akit "nem lehet mutogatni", de egyébként jólelkű.
2022. jún. 30. 16:53
 83/103 anonim ***** válasza:
100%

"A belsőm tökéletes "

Persze, ja. Azért vagy alkoholista.

És cseten csak megjátszod magad. ha tudnák, hogy igazából milyen vagy, akkor egy szót sem váltanának veled.

2022. jún. 30. 16:57
 84/103 anonim ***** válasza:
100%

"meg főnök úr előtti térdeléssel ahogy a női körökben divatos"

Másik kérdésnél írtad. Ez a tökéletes belső? Egy hímsoviniszta, beképzelt, ostoba majom?

2022. jún. 30. 16:59
 85/103 A kérdező kommentje:

Nem vagyok alkoholista, egy kis sörözgetés nem alkoholizmus és mi köze a belsőmnek a sörözéshez egyébként?

2022. jún. 30. 16:59
 86/103 A kérdező kommentje:

Nyilván aki sérteget azzal nem leszek kedves

2022. jún. 30. 17:00
 87/103 anonim ***** válasza:
100%

Ne igyál, inkább sportolj, étkezz egészségesen, hogy fogyj, és hogy lássák, hogy van akaraterőd.

Én 106 kg-ról indultam, fél év alatt lementem 88-ra. Két héttel később összejöttem azzal a nővel (vagy inkább felszedett az a nő), aki mióta ismerem (évekkel korábbról), tetszik. Később elmondta, hogy a dumám és a humorom, a vidám életfelfogásom miatt már eddig is vonzódott hozzám, de az, hogy ekkora változásra is képes voltam, az véglegesítette benne a döntést, hogy kellek neki.

Belegondoltam, hogy ha közben jött volna egy hozzám hasonló belső tulajdonságú másik pasas, aki még kívülről is jól néz ki, én pedig nem változtattam volna a külsőmön, sosem jöttünk volna össze. Megérte változni, jó irányba változni kell és hasznos. Meghozza a gyümölcsét. ;)

Igen, a nők nagy része a külső alapján hozza a végső döntést. De hát te is csinos barátnőt szeretnél, vagy nem? ;)

2022. jún. 30. 17:17
 88/103 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy te hisztizel és teszel kijelentést, hogy a nőknek csak a külső számít. Közben te pedig nem jönnél össze szintén túlsúlyos nővel.
2022. jún. 30. 18:30
 89/103 A kérdező kommentje:

Más egy férfinél egy kis pocak meg ha a nőnek van túlsúlya

2022. jún. 30. 18:45
 90/103 anonim ***** válasza:
100%

Miért más?

Neked nem tetszik a nagy bélrendszer, akkor nekem miért tetszen?

2022. jún. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!