Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esténként 5-6 sör elfogyasztása tényleg ekkora gond a nőknek, hogy már több abbahagyta az ismerkedést mikor ezt elmondtam?
Figyelt kérdés
Jobb eltitkolni inkább ?2022. jún. 19. 11:08
1/80 anonim válasza:
Nem tudom, de én még férfiként is egy akaratgyenge semmirekellőnek gondolnálak.
2/80 anonim válasza:
Keress olyat, aki nem akar gyereket, talán őt nem zavarja. Komolyabb elköteleződést ne várj
3/80 A kérdező kommentje:
Mi köze ennek a gyerekhez?
2022. jún. 19. 11:14
4/80 anonim válasza:
A legtöbb nő akar gyereket. Ki akar alkoholista apát? Azonnal kuka vagy ilyen nőknél.
5/80 anonim válasza:
5-6 sör elfogyasztása napi szinten rettentően egészségtelen. Úgy meg fogsz hízni tőle, mint az állat. Az már csak mellékes, hogy gyakori alkoholizálás nem feltétlen jó alap egy kapcsolathoz.
6/80 anonim válasza:
Nekem van egy kollégám aki érdekelne de napi szinten 6-8 sör lemegy neki és így sztornóztam is. Nem tudom, hogy szeretnék-e gyereket valaha de exem is piás volt és abból még egyszer nem kérek. Ha ivott teljesen kifordult önmagából, nagyon sokszor megbántott és ebből voltak az állandó veszekedések.
7/80 A kérdező kommentje:
Miért lennék alkoholista? Nem remegek ha nem iszok, munkámat is elvégzem, este lazításként megiszok pár sört az nem alkoholizmus
2022. jún. 19. 11:30
8/80 anonim válasza:
Napi szinten vagy heti szinten?
9/80 A kérdező kommentje:
Általában szombaton meg vasárnap nem szoktam már inni, hétfőtől - csütörtökig napi 4-5 sör, pénteken jobban eleresztem magam akkor lecsúszik több is de van hogy nem , szóval az olyan 6-12
2022. jún. 19. 11:33
10/80 anonim válasza:
Én az átlagnál jobban szeretem az alkoholt, ha valaki 1-2 sört letol nap végén, az a szememben még nem alkoholizmus. Na de 5-6 minden nap? Az már nem kellemes lazítás, minimum becsiccsent tőle az ember. Ez minden este nekem is sok lenne.
Pláne, hogy ez rengeteg kcal, és a sör puffaszt. Szóval nagy valószínűséggel előbb-utóbb dagi is lesz, aki ezt az életmódot folytatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!