Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esténként 5-6 sör elfogyasztása tényleg ekkora gond a nőknek, hogy már több abbahagyta az ismerkedést mikor ezt elmondtam?
Figyelt kérdés
Jobb eltitkolni inkább ?2022. jún. 19. 11:08
21/80 anonim válasza:
Full alkesz vagy. Annyi hogy még nem vagy a padlón de már csúszol lefelé ahogy kell. Az a gond az alkohollal hogy teljesen eltorzítja a személyiséget idővel. Teljesen elpusztít, egy elviselhetetlen emberi ronccsá fogsz válni ha nem szállsz ki időben. Nem csoda hogy egy hatalmas red flag vagy a nők szemében. Aki ismert már közelről alkoholistát az menekül a magadfajtától amilyen messzire csak lehet. Amúgy a kis "hobbidnak" elég masszív anyagi vonzata is van. Napi 6 sör az kb. 1800 forint ha nem a legalját iszod. Az egy héten 12600 forint. Egy hónaban 50400 forint. Egy évben 604 800 hufnál tartunk.Tíz év alatt eliszod egy új autó árát. Ennek a pénznek bárhol jobb helye lenne.
22/80 anonim válasza:
Én még napi 1-et sem tűrnék el.
24/80 anonim válasza:
Ez már enyhe alkoholizmus
Azért csak enyhe, mert képes vagy megállni hogy hétvégén ne igyál
De azért mégis durva, mert nem jelentéktelen mennyiséget tolsz be minden nap.
Én magam is alkesz kategória vagyok, pedig csak 1-2 sört szoktam majdnem minden este meginni. Ez persze hogy egy csúnya redflag, csak ugye esetemben ez senkit nem érdekel, mert senkit nem érdeklek annyira hogy ez szóba kerüljön.
Amúgy meg a potenciának sem tesz sok jót, sőt, a sör kifejezetten árt neki.
Persze egy olyan nővel sem érdemes leállni aki megtiltaná (vagy eleve nem tolerálná) az alkoholt, mert az meg a nőnél egy redflag
26/80 anonim válasza:
Ja, véletlenül sem az alkoholizmus a red flag... :D
27/80 anonim válasza:
Rengeteg. Ha abból indulok ki, hogy havonta 2-3 alkalommal iszok alkoholt, akkor is 1 sör, vagy 2-3 pohár bor és ennyi.
28/80 anonim válasza:
Napi szinten ez rengeteg, nem csoda, ha a többségnél ez kizáró ok és emiatt azonnal abbahagyják az ismerkedést. De azt se ajánlanám, hogy eltitkold, mert úgyis ki fog derülni és azzal vége is lesz. Keress olyat, akinek belefér, vagy még jobb lenne, ha csökkentenéd az alkoholmennyiséget. Ha nem naponta, hanem hetente innál 5-6 sört, máris sokkal jobbak lennének az esélyeid.
30/80 anonim válasza:
Vagy olyat keress, aki hasonlóan vedel, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!