Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esténként 5-6 sör elfogyasztása tényleg ekkora gond a nőknek, hogy már több abbahagyta az ismerkedést mikor ezt elmondtam?
Én voltam is alkoholista, szerencsére már 5+ éve kijöttem belőle és nem iszom azóta egyáltalán. (Kórházban is voltam miatta, aztán elvonón is.)
Nekem is így kezdődött, hogy először csak 1-2 sör esténként a vacsihoz, aztán még több. Aztán később már nem csak este ittam, hanem napközben is, aztán már reggeltől is, aztán már nem is tudtam józanul elmenni otthonról. És az 1-2 sörből is előbb 5-6 lett, aztán még több, aztán már nem is csak sör. Ja és ez nyilván nem egyik napról a másikra, hanem szépen fokozatosan ment végig sok év alatt.
Apám is alkesz volt, igaz ő meg is halt benne. Én is beleestem pedig gyerekként megfogadtam sosem leszek olyan, mint ő, aztán mégis. Nagyon ép ésszel, tudatosan kell élni és ebbe a napi szintű piálás elkerülése is beletartozik. Nyilván igyon néha az, aki tud bánni a piálással, de te vagy én láthatóan nem tudunk, úgyhogy inkább jobb, ha nem iszunk egyáltalán.
Nem eltitkolni kell, hanem abbahagyni a piálást. Egyébként tipikusan a függők mantráit puffogtatod. Próbáld ki, hogy 1 hónapig ne igyál egyetlen korty alkoholt se. Ha már a gondolattól is ideges leszel, akkor bizony alkoholista vagy. Ha megcsinálod és nem hiányzik az alkohol, akkor tényleg nem vagy függő.
A gyereknek meg az a köze a piáláshoz, hogy alkoholista társsal épeszű ember nem vállal gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!