Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavarna ha az új párotok esténként meginna pár sört?
Bántalmazó? Nárcisztikus?
Alkoholistázást már leírtam sokszor nem vagyok az, de oké te szerinted az vagyok mert pár sört megiszok naponta, OK.
Dagadt vagyok mert van egy kis pocakom? Ezt is elfogadom talán mert nem kockahasú vagyok OK
De bántalmazó?? Nárcisztikus? Miért is? Pláne a bántalmazót kérem ki magamnak..
A bántalmazók nem szokták tudni magukról, hogy azok. Szentül hiszik, hogy ők aztán jók, igazságosak, akit bántalmaznak, az meg csak kiprovokálta, meg egyébként is megérdemli.
Ja, és az összes bántalmazó férfi hozzád hasonlóan kettős mércével van a nők iránt, ő akár valami isten, kijelenti, hogy egy nőnek mit lehet, mit nem, mit illi, mit nem.
Pontosan ilyen frázisokat szoktak nyomni, mint te, hogy te döntheted magadba heti szinten a minimum 10 liter sört, te nem vagy alkoholista, mitől is lennél, de egy nő rá se nézzen a sörre, vagy neked lehet beled, de egy nő legyen vékony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!