Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavarna ha az új párotok
esténként meginna pár sört?
31/103 A kérdező kommentje:
Nem vörös az arcom egyáltalán és püffedés sincs , nem tudom mit erőlteted ezt, most azokhoz a vörös püffedt arco 50-60 éves alkeszokhoz hasonlítasz akik 40 éve isznak és abból 20 éve már egy józan pillanatuk sincs és remeg a kezük reggel 6kor ha nem isznak egy vodkát, gratulálok
Te tényleg elhiszed hogy Brad Pitt megiszik pár sört naponta ? Van jobb dolga is meg nem véletlenül néz ki úgy, ahogy
2022. jún. 29. 18:52
33/103 A kérdező kommentje:
Csak hasonlat volt Brad Pitt, de te meg tisztában vagy vele, hogy hány jóképű csávó nem is kell hogy sztár legyen, full alkoholista meg drogos akire csorgatják a nyálukat a nők? Csak a sztárvilágban sűrűbben kibukik a dolog.
34/103 A kérdező kommentje:
Egyébként meg beugrott, hogy olvastam róla és hát igen Brad Pitt-nek is komoly gondjai voltak az alkohollal meg a drogokkal , nem napi pár sör ivásnyi :)
Ennyit erről
De most mit vergődsz? Megmondtuk, hogy ez probléma. Mit nem értesz meg ezen?
2022. jún. 29. 19:14
Azt gondolja, hátha lesz egy fiatal csinibaba, aki rácuppan, és akkor megmondhatja, hogy "na van olyan normális jóravaló nő, akit nem zavar, hogy betütükélek naponta, egy igazi nő". Pedig kb. csak incel férfia értenek vel egyet, és azért nem az lenne a célközönség :D.
2022. jún. 29. 19:25
37/103 A kérdező kommentje:
Nem, ti arról beszéltek, hogy alkoholista , vörös ,püffedt arcú vagyok, borvirágos orral és a többi, nem a kérdésre válaszoltok hanem hazugságokat írtok
azért valószanű nem úgy nézel ki, mint egy józanabb életű, heti max. egyszer. mértékletesen ivó férfi. Az alkohol meglátszik az ember bőrén, ha ilen mennyiségben isszák rendszeresen, hosszabb távon (és nemcsak akkor, ha az illető 40 éve iszik, és nemcsak akkor, ha remeg a keze :D). És az elején a legtöbb nő leírja azt, hogy neki ez nem oké kapcsolatban. Ha akarsz, főleg ha igényeset, akkor állj le erről a mennyiségű piáról. Ha meg nem akarsz leállni a piáról, akkor nagyon kevés eséllyel lesz olyan tiptop nőd, mint amilyet szeretnél... akkor sem lesz nagyobb az esélyed, ha még 3 hünapig naponta kérdezgetsz. Ez olyan, mint amikor a butuskább szegény gyerek kérdezi anyukáját naponta, kap-e XBoxot, pedig már 20ezerszer el lett mondva neki, hogy "nekünk nem telik rá, kisfiam".
2022. jún. 29. 19:29
39/103 A kérdező kommentje:
De elmondtam már, hogy nem látszik rajtam alkoholfogyasztás és ti csak ezen pörögtök, akinek nem mondom azt se tudná, hogy valaha ittam alkoholt
Én ezt nem hiszem el, ne haragudj, egyrészt. Másrészt akármennyire ágálsz ellene, akármennyire hajtod a magadét, hogy amíg nem remegsz, addig nem vagy alkesz... a rendszeresség és a mennyiség az bizony alkoholizmus, a legtöbb ember így gondolja... mert így van. Csak magadat mentegeted, mert nem akarsz belegondolni. Mellette azt is bebizonyítottad, hogy egy hímsoviniszta tahó vagy. Nem egy jó belépő csinos, fiatal, vékony, józan életű nőknél.
2022. jún. 29. 19:36
Kapcsolódó kérdések: