Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavarna ha az új párotok esténként meginna pár sört?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 17:41
11/103 anonim válasza:
Mert a sörözés csak úgy itthon, az férfias? Oké, legyen az, de akkor fogadd el, hogy nem minden nő számára az. ;)
12/103 anonim válasza:
Ha úgy nézne ki, mint a fiatal Sztálin, akkor nem zavarná őket. Máskülönben iszákos disznó.
13/103 anonim válasza:
De ha téged zavar, ha a nő iszik minden nap, akkor fordítva ez miért ne legyen zavaró?
14/103 A kérdező kommentje:
Mert én férfi vagyok, más egy férfi más egy nő. Vannak ilyen dolgok.. pl a nő sminkel, a férfi nem
2022. jún. 29. 18:11
15/103 anonim válasza:
Én nem sminkelek, de ha sminkelnék se tűrnék meg magam mellett egy sörszagú iszákos alakot. 😊
16/103 anonim válasza:
Na jo... Az előző kérdéseidnel is leírtuk már, hogy egy szexista barom vagy és megérdemled az egyedül létet. Nem nőies az otthon sörözés? Hát elmondanám hogy a sörhas sem férfias :)
17/103 anonim válasza:
Igen. Tudom, "de hát nem remegek érte, napokig ki is tudnám hagyni, akkó' nem vagyok alkesz" - de az, alkesz. Én meg nem akarok sörszagú alkesszel lenni, annál azért igényesebb vagyok.
18/103 anonim válasza:
Ja szóval azért, mert te ELVILEG “férfi” vagy (mondjuk ez sértő a többi értelmes és normális férfira nézve), máris lehetsz alkesz, a másiknak meg tapsikol is kell hozzá? Csak mert aki minden egyes nap (!) megiszik “pár” sört, az bizony már erősen súrolja az alkoholizmust.
Amúgy a kedvéért elárulom, hogy nincs olyan, hogy a sör az férfi pia, a bor meg pl női. Hagyjuk már. Ha te elvárod, hogy őt ne zavarja, hogy mindennap vedelsz és iszákos vagy, akkor fordítva téged miért is zavarna? Szánalmas.
19/103 anonim válasza:
Kizáró ok a rendszeres, napi sörözés otthon.
20/103 anonim válasza:
Ez a "férfi vs női dolgok" annyira '50-es évek (kiv. olyan kivételeket, min a szülés)... nem a középkoran élünk, ma már nemcsak a nőtől lehet elvárni, hogy kellemes illatú, ápolt, ízléses legyen, és egy jó testű, csinos nő ugyanúgy, jogosan elvárhatja a férfitól is, hogy ne legyen egy borvirágs orrú, püffedt malackaarcú teliszart liberó testalkatú emberke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!