Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Számotokra probléma lenne ha a pasi esténként meginna 2 liter bort?
ellazulok tőle, szárnyalok, eufórikus az egész. Szeretem. Nem vagyok erőszakos részegen, nem hányom össze magam meg ilyesmi. Konszolidált alkoholista vagyok.
F/29
Mint te is mondtad, alkoholista vagy. Engem nem zavar ha valaki esetenként iszik pár pohárral, alkoholista viszont nem kell.
(Mi lenne amúgy ha este elesnék és be kellene vinni a kórházba?)
Te nem ismered a "Konszolidált" szó jelentését.
Masszív alkoholista vagy.
A 2 liter gyanúsan hajaz a klasszikus flakonos gumibogyó szörpre, aminek ugye nem sok köze van a borhoz.
Na abból viszont hosszútávon napi 2 liter elég szépen amortizálja a szervezetet. Szóval itt a függőség a legkisebb gond, inkább a testi és szellemi leépülés ami problémát okozhat a jövőben.
Persze ha találsz egy hasonló "igényű" nőt magad mellé, akkor a napi 2 literből mindjárt 4 lesz :)
Hibáknak is van különböző súlya..
Nem mindegy hogy valaki ritkán elfelejt valamit vagy alkoholista..
Első lehet 2-4 havonta egyszer elfelejti elvinni a kulcsot otthonról, te mindennap iszol.
"Más hibám amúgy nincs az alkoholizmuson kívül"
Szóval a szabidod hasznosan, építő jelleggel töltöd el. Vannak céljaid és teszel is értük, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!