Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mostanság, a nyár közeledtével egyre többet jár sörözni, kocsmázni a haverokkal esténként. én meg egyre többet hisztizek érte, mert néha nem is beszélünk egész nap, mert ő sörözik. Ő meg kiakad, hogy minden szép napot tönkreteszek. Igaza van?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 21:08
1/11 anonim válasza:
Én is ezt élem, lehet szakítás lesz a vége.
3/11 anonim válasza:
Csak részben, tényleg nem kéne mindig hisztizned, de neki is többet kéne veled foglalkoznia! Üljetek le és mondd el mi bajod, a helyett, hogy az agyára mész
4/11 anonim válasza:
Azért nem akkora tragédia, ha néha nem beszéltek 1-1 napot. Mondjuk az már rosszabb, hogy a csávód a fél életét a kocsmában tölti. Most még csak lóg a haverokkal néha ártatlanul, aztán 35 éves korára egy sörhasú bunkó alkoholista lesz belőle aki minden este részegen megy haza és jól elver ha beszólsz neki. :D Szép jövőt!
5/11 anonim válasza:
Ha egyedül érzed magad, akkor nyugodtan írj rám, és én átmegyek felvidítani téged. ;)
22/F
7/11 Beviz Elek válasza:
#4 van benne valami
csak a vb miatt ilyen vagy ez minden nyárra igaz?
ha az embernek ilyen az életstílusa, akkor semmi keresnivalód vele. szerintem mit tud felmutatni 10 év múlva? hogy eltartott egy kicsmát?
8/11 anonim válasza:
Hagyd hogy kiélje magát ! ;)
ez csak a fc vb miatt van szerintem !
Utana ő fog erted hisztizni :D ugyhogy ne parázz :)
9/11 anonim válasza:
Szerintem ha nem hisztiznél folyton és te is elmennél barátnőiddel, akkor semmi gond nem lenne. Nem kell folyton a nyakunkon lógni fogjátok már fel !
10/11 anonim válasza:
Hajjaj a foci EB/VB-k idején meghatványozódik a szakítások száma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!