5+3 hetes vagyok és először barnáztam egy 2-3 órát utánna menzesz szerű vérzés jött ma kezd enyhülni.19én és 20án esténként görcsöltem . Szerintetek nincs semmi probléma? 😥 ki volt már így? Mi lett a vége? 😞
Holnap megyek nődokihoz
Terhességi teszt pozitív lett ma is
Vérzéssel nem várunk. Elmegyünk nőgyógyászati ügyeletre. A hcg vetélés után is jelen van a szervezetben napokig. Ezért lehet pozitiv a teszt ha el is vetéltél esetleg.
Mondanám hogy mindkettő terhességem alatt sokszor véreztem és van 2 egészséges lányom. De biztosat az orvos tud majd mondani.
Nekem volt egy kis barna a wc papíron, akkor még úgy voltam, nem parázok rá. Mikor kb egy órával később ugyanez volt, azonnal mentem a kórházba. Ez délelőtt 10 körül volt. Délután egészen erős vérzés volt pár órán keresztül, aztán 2 napig kicsit enyhébb. Az ezt követő napon kellett visszamentem az orvoshoz, a vérvétel még mutatott hcg-t, de már csak kevesebb, mint ötödannyit, mint első nap. Szóval igen, a terhességi teszt még egy ideig pozitív lesz, akkor is, ha elvetéltél.
Mint írtam, én a második barna foltnál rohantam az orvoshoz, nem is értem, te több óra vérzés után mire vársz.
Ma voltam dokinál azt mondta 2-3 hetes vagyok😐😐😐 itt hol a logika??? 🤐🤐🤔🤔
Dec 15én volt meg utoljára
Mert Ő még nem lát semmit
Vagy 4 teszt tévedett 😑😑😑😑😣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!