Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire zavarna ha az új párotok esténként meginna pár sört?

Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 17:41
 61/103 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy (szerinted) fél Hollywood alkoholista, téged nem ment fel. Te is az vagy. És mellé még dagadt és csóró is.

De van egy jó hírem számodra: vannak a szintednek megfelelő nők is. Dagadtak, csóróak, isznak stb. Válogass az ilyenek között, és akkor nem kell idejönnöd hamis reményekért.

2022. jún. 30. 11:29
 62/103 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholista nő vagyok, maradok szingli.
2022. jún. 30. 11:49
 63/103 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem hogy neked ez miért olyan meglepő dolog hogy egy normális nő aki mondjuk sportol meg törődik magával annak miért kéne egy ilyen alkoholista disznó? Egy ilyen nőnek olyan kell aki olyan mint ő,aki törődik az egészségével és van jobb dolga is esténként mint legurítani pár sört. Két ilyen ember illik össze.. te is megtalálod a párodat egy ugyanilyen nőt aki de legurít pár sört esténként, mert nincs több igénye, aztán kész. nem tudom hogy ezen mit pattogsz még.
2022. jún. 30. 12:50
 64/103 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok csóró babám, saját hitelmentes lakással, autóval és nem kevés félretett pénzzel rendelkezem ami folyamatosan gyarapszik a havonta félretett pénzből, igen amelett is ha csak ételrendelésre és az élvezetekre mint a sör havi 300 körül költök, tehát ez mellé ment!

2022. jún. 30. 15:52
 65/103 A kérdező kommentje:

Nem vagyok alkoholista, van olyan nap amikor nem iszok. pl szombat, vasárnap ritkán szoktam nagyon

Ha meg lenne egy csinos barátnőm akivel mondjuk programot szervezünk valamelyik napra , stb. akkor nem innék nyilván.

2022. jún. 30. 15:53
 66/103 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem tedd le az italt, kezdj el sportolni, és térj vissza a csajozásra jövő ilyenkor. Nem cseszegetésből mondom, de hidd el, sokkal könnyebben figyelnek fel rád a csinos lányok, ha a külsődön javítasz.
2022. jún. 30. 15:56
 67/103 A kérdező kommentje:
Ha jönne egy csinos lány miatta megváltoznék ha kérné , de csak úgy nem fogom 1 évig sanyargatni magam a finom ételek és finom italok megvonásával csak azért, hogy utána se kapjak nőt
2022. jún. 30. 16:01
 68/103 anonim ***** válasza:
100%

De nem jó a sorrend. A csinos lányok nem fogják megvárni, hogy megváltozz, mert jelenleg sokkal több nálad jobb megjelenésű pasi van, és hát nyilván kelendőbb a kész, mint amire várni kell.

Tehát neked kell fentebb tornászni magad a férfiak ranglistáján, hogy jobb megjelenésű légy, mert akkor fognak rád felfigyelni a csinos lányok.

Nem utolsó sorban a külső sok mindent elmond az emberről. Aki elhagyja magát, arról gondolhatják azt is, hogy más területeken is hanyag, még ha nem is az. Aki viszont eleve jól néz ki, igényes, arról többnyire nem gondolnak igénytelenséget, hanyagságot, még ha később ki is derül, hogy ez a feltételezés téves volt.

2022. jún. 30. 16:09
 69/103 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig kellő mennyiségű mozgás mellett, mértékkel kb. bármit lehet enni/inni. ;)
2022. jún. 30. 16:11
 70/103 A kérdező kommentje:
Voltam én sportos is akkor se kezdeményeztek nálam a nők
2022. jún. 30. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!