Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz/krónikus szingli pasik! Nektek is kegyetlenül szívfacsarító érzés, hogy nincs aranyos, kedves, cuki barátnőtök, aki esténként hozzátok bújhatna?
28/f vagyok szűz (ráadásul csókszűz), baromi alacsony és sovány (betegség miatt is illetve genetika) arcra nagyjából nincs gond.
Mindig azzal hitegettek, hogy majd munkahelyen ismerkedem mindenkivel és jönnek a csajok. Nos több hónap eltelt már és természetesen az a felállás, hogy a munkahelyen levő fiatal csajoknak is már régi stabil párkapcsolata van egy-egy nagydumás magas, jókötésű palival (a középkorúaknak meg nyilván családja van). Szóval semmi nem változott. Facebook társkeresőn kb. senkit nem érdeklem, a való életben minden csaj átnéz rajtam (kajak volt olyan is, hogy nekem jött és fel se tűnt neki).
Nekem pedig krónikus betegként mostmár annyi fájdalom gyilkolja a testem, lelkem, hogy nem bírom tovább. Tuti a szingliség miatt lettem autoimmun beteg is, mert nem volt részem testiségben/szexualitásban, aminek a hiánya nyilván fizikálisan/lelkileg is tönkrevágja az embert hosszútávon.
Jó, trollkodás a kérdés, de azért egyfelől jogos. Szóval tegyük fel van Átlagsanyi, aki nagyon incel és 120 évesen (najó, 30) nem jutott még el egy csókig sem. Tegyük fel.
Namost itt van/volt ez a járványhelyzet, aminek talán nemsokára vége. Szépen újraindul a gazdaság, stb, bár már ez is kérdéses. Átlagsanyi pedig eddig is szar helyzetben volt, de most még szarabban van, mert tegyük fel, hogy eddig munkanélküli volt, de ezután is az lesz, mert a helyzet nem javul. Illetve nincs senkije. És akkor ezeken a szép nyári napokon nem lát mást, minthogy a naaagy nagy válságban cuki kis párocskák andalognak mindenfele, semmi bajuk, szépek fiatalok, amíg ő meg lassan az életet is feladhatja. Szóval azért nem egy egyszerű dolog ez. És NEM lehet tudni, hogy hány ilyen "Átlagsanyi" mászkál mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!