Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is ufoként tekint a nőkre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ufoként tekint a nőkre?

Figyelt kérdés

Mintha egy másik világból jöttek volna.

Egyáltalán nem érdekli őket semmi ami a férfiakat.

2022. máj. 23. 14:44
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
91%
Csomó nőt érdekelnek olyan dolgok, amik tipikusan "pasis" érdeklődési körök..
2022. máj. 23. 14:49
 2/42 anonim ***** válasza:
12%

Két kapcsolatom volt , szerencsére mindkettő fogékony volt amikor megmutattam nekik pár számítógépes játékot. Nyilván olyan amire azt mondtam volna hogy na ez olyan ami biztos mindenkinek tetszik.

Ki kell fogni azt is , elég ritka. Néha olyan érzésem van , hogy a nők elvárják hogy te mindent tegyél bele ők meg lehetne hisztisek , meg követhetnek el mindenféle hibát , megváltozni se kell hisz manapság már mindenki független érett nő. Másik oldalon nem tudom mit gondolnak a nők , biztos ott is van ilyesmi.

2022. máj. 23. 14:51
 3/42 anonim ***** válasza:
94%
Igaz, hogy néha-néha akad a csajok között olyan "jellemű", akiből simán kinézed, hogy felül egy seprűre és elrepül vele. De ettől az még nem lesz UFO, max csak U nélküli FO... :,D
2022. máj. 23. 14:53
 4/42 anonim ***** válasza:
39%
Manapság baromi menő lett a nők részéről az a bemutatkozás hogy "hisztis vagyok , sok hülyeséget csinálok , nagy hangulatingadozásaim vannak". Személyes véleményem az , hogy ez inkább béna mint bátor és vagány. Miért akarnék szenvedni egy kapcsolatban , amikor elvileg egy csapatban játszunk , és mindkettőnknek ugyanannyit kellene beletenni a kapcsolatba.
2022. máj. 23. 14:55
 5/42 anonim ***** válasza:
95%
A videojátékokra és az autókra gondolsz?
2022. máj. 23. 15:19
 6/42 anonim ***** válasza:
97%
Kevés nőt ismersz, vagy rosszakat.
2022. máj. 23. 15:20
 7/42 anonim ***** válasza:
18%

2-4 vagyok

Hát én is ebben reménykedem , hogy eddig csak rossz nőket ismertem.

2022. máj. 23. 15:26
 8/42 anonim ***** válasza:
84%
Nem
2022. máj. 23. 16:33
 9/42 anonim ***** válasza:
29%

Én az emberekkel vagyok így.

Semmi sem érdekli őket, ami fontos. Mindenki teljesen embernek hiszi magát..., mintha azt mondanám, hogy én a nadrágom vagyok. Weird..

2022. máj. 23. 16:38
 10/42 anonim ***** válasza:
95%
És a ffiakat miért nem érdeklik a,, csajos" dolgok? Nektek nem kell nyitottnak lenni? Persze, ha ott megáll a tudomány, hogy a női dolgok a körmös, shopping, fodrász szentháromság, akkor rossz helyen kutakodsz. Amúgy meg mekkora hülyeség ez, mi számít férfias témának? A sör-autók-d*gás-game? Elég szomorú, ha olyan emberekkel ismerkedsz, akiket nem érdekel semmi. De ilyen ffiak is bőven vannak.
2022. máj. 23. 17:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!