Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ufoként tekint a nőkre?
Figyelt kérdés
Mintha egy másik világból jöttek volna.
Egyáltalán nem érdekli őket semmi ami a férfiakat.
Hát , nem teljesen értem mivel rosszabb ez , mint aki a teljes szabadidejét sportra szánja. Hobbi hobbi , mi a különbség ? Az hogy az egyikről van egy negatív képed a másikról meg nincs. Egyébként sajnos az a baj hogy sok "nő" eleve lenézi azokat akik videójátékoznak kicsit szabadidejükben , mert hogy nőjön már fel. Mondjuk a napi 3-4 óra tiktokozás nem értem mivel jobb.
2022. máj. 26. 12:39
22/42 anonim válasza:
Nekem ne mondjátok, hogy minden férfi játszik a szabadidejében.
2022. máj. 26. 12:42
23/42 A kérdező kommentje:
21. 😢 szegény a korrekt válaszért is lehúznak.
Az instán élés az bezzeg menő nekik.
🤭😝
2022. máj. 26. 12:43
24/42 anonim válasza:
Egyébként én is ufóként tekintek a nőkre, mert azok. Egy másik valóságban élnek egy másik bolygón az átlagos férfihez képest.
2022. máj. 26. 13:54
25/42 anonim válasza:
Az átlagos férfiak és átlagos nők életében kevés különbség van. Átlagos és szép emberek közt vannak nagy difik.
2022. máj. 26. 13:59
26/42 anonim válasza:
Inkább: Átlagos kinézetű(!) férfiak és csúnya + mellé tanulatlan nők életében kevés különbség van.
A szépségben felső 10% -ba tartozó férfiak és az átlagos nők viszont egy másik valóságban élnek az átlagos kinézetű férfiakhoz képest.
A szép nők pedig egy mellvillantással akár tízmilliókat is kereshetnek onlyfans -on. Az ő életük nem is easy, hanem sandbox mód.
2022. máj. 26. 14:07
27/42 anonim válasza:
De nem minden nő villant mellet, és ha nektek az átlag Adriana Lima, akkor jogos. Ha valóban átlag, akkor megint csak rinyaaaa.
2022. máj. 26. 14:09
28/42 anonim válasza:
Az élet nehézsége:
Átlagos kinézetű vagy az alatti férfiak: nightmare mode
Ronda nők: hard mode
Szép férfiak (Chadek) és átlagos kinézetű nők: easy mode
Szép nők: Sandbox mode. Nem tud veszteni az életben, hacsak szándékosan nem akar.
2022. máj. 26. 14:09
29/42 anonim válasza:
Akinek ufók a nők, az legyen meleg és dugjon pasikkal vagy vásároljon műpinát, azzal se kell beszélgetni.
2022. máj. 26. 14:18
30/42 anonim válasza:
Aztán két videojáték közben felhúzza a műpuncit a pélóra, majd lehet játszani tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!