Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is ufoként tekint a nőkre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ufoként tekint a nőkre?

Figyelt kérdés

Mintha egy másik világból jöttek volna.

Egyáltalán nem érdekli őket semmi ami a férfiakat.

2022. máj. 23. 14:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
94%

Nézzük engem mi érdekel; pszichológia több területe, filozófia, biológia, gazdasági-politikai-közéleti kérdések, befektetések-tőzsde-kriptó, feminizmus (hupsz lebuktam), géming, nyelvtanulás-kultúrák-töri, divat (jajjdecsajoos), különféle sportok-extrém sportok, egészségmegőrzés, utazás, kriminológia, kutyanevelés, dobolás, szabászat-varrás, kísérletezés a konyha világában, gyakori kérdések, vallások (ateista vagyok)

Biztos van még pár dolog, hirtelen ez jutott eszembe, most ebben mi volt annyira csajszis-pasis?

2022. máj. 23. 17:35
 12/42 A kérdező kommentje:
5. Tulajdonképp igen, bár nekem még van mellé a hír fogyasztás is.
2022. máj. 23. 19:10
 13/42 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi? Autók és videojáték? Kapaszkodj meg, sok férfit ezek nem érdekelnek.
2022. máj. 23. 19:22
 14/42 anonim ***** válasza:
91%
Huhaaa 11es vagyok, a párom néha játszik, de ennyi. Akkor ő nem is férfi, mert leszarja a kocsikat?
2022. máj. 23. 19:56
 15/42 anonim ***** válasza:
91%
Én a magyarokra tekintek ufóként.
2022. máj. 23. 20:12
 16/42 anonim ***** válasza:
14%
Más a két nem, fontos az egyenjoguság, de valljuk be egy nő sosem lesz férfi, igaz vannak fiús lányok de a többség azért nő marad és ez a gondolkodás különbség meg fog maradni a két nem között
2022. máj. 24. 07:12
 17/42 anonim ***** válasza:
21%
Engem nem érdekelnek sem az autók, sem a videojátékok. Viszont a kedvesemmel állandóan van mégis közös témánk. Pl ő férfi létére nagyon ritkán játszik. Nekem pedig nem is kéne ilyen gyerekes kis játékfüggő senkiházi. Már maga ez a kérdés is butaság szerintem.
2022. máj. 24. 15:08
 18/42 VincentLaw ***** válasza:
74%

Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy aki szeret játszani, abból hogy következik az, hogy az egyből gyerekes is, pláne senkiházi? :D

Manapság vannak eléggé minőségi játékok, elég komplex történetmesélésekkel, amik sokkal nagyobb katarzist is képesek kiváltani, mint manapság a mainstreamben lévő filmek, vagy sorozatok tudnak.

2022. máj. 24. 15:42
 19/42 anonim ***** válasza:
9%
Ezt First mondta egy streamben. Nézted?
2022. máj. 26. 02:20
 20/42 anonim ***** válasza:
19%
Mert a legtöbb állandóan videojátékozó pasi az én szememben egy naplopó xardarab, az Isten mentsen meg tőle. Az oké, ha néha ezzel tengeti az idejét. De akinek ezen kívül nincs élete és témája, azzal nem tudnék mit kezdeni és ő se velem
2022. máj. 26. 12:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!