Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ufoként tekint a nőkre?
Mintha egy másik világból jöttek volna.
Egyáltalán nem érdekli őket semmi ami a férfiakat.
21# vagyok , megszoktam már ha itt gyakorin csak félszóból megemlíted hogy a nők egy részes így/úgy gáz valamiért , akkor instant lehúzzák a kommented.
Értem én hogy azért nem érdekli a nőket a videójátékozás , mert nem tudnak hozzászolni. De a férfiakat meg mondjuk nem érdekli hogy milyen lesz a körmöd , vagy a grace klinika , vagy a szerelmünk lapjai vagy a gossip girl , de ha te elmondod hogy téged ez nem érdekel , akkor megkapod hogy miértnem érdeklődsz ? Továbbra sem értem hol van itt a különbség.
Elvárjátok hogy kilépjünk a megszokott nemi szerepből , a nő nem csak főz mos takarít , meg egy nő is ugyanannyit ér mint egy férfi. Egyébként ennek valóban így kell lennie , ezért sem értem hogy azért mert nőként nem érdekel xy dolog , attól miért kell leszólni. Bezzeg fordítva meg megy a rinya hogy a pasi leszar. Szerencsére eddig egy ilyen korlátolt barátnőm sem volt.
ki mondta hogy nem találom velük a hangot? csak azt mondtam hogy túl sok ilyen nő van ennyi. És a körmöt azért hoztam fel mert volt egy csajom aki összeveszett velem , mert nem adtam neki javaslatot hogy milyenre fesse be a körmét. Mondanom se kell a kapcsolat nem volt hosszúéletű.
"Kimerül annyira a beszélgetéstémája" De gondolom ha egy full sportos csávó aki éjjel nappal kondizik , és csak ennyi a beszélgetéstémája , az már jöhet mert az tetszik nem ? Erről beszélek amikor azt mondom hogy nőket nem érdeklik a partnereik kevésbé izgalmas tevékenysége , de fordítva megy a rinya.
Attól mert a videójátékok mellett érvelek , attól még nem játszok napi 6 órákat , csak ez a téma mindig felzaklat , hogy ezt a tevékenységet miért kell ok nélkül fikázni. És igazából amellett állok ki , ha valaki napi 1 órát ezzel tölt azt még nem kell lenézni , semmivel nem rosszabb ez mintha egy órán át tiktokoznék ...
35. De jó!!!
😍
#33, (11-es vagyok) természetesen egyetértek azzal, hogy semmivel nem jobb vagy rosszabb mondjuk azt a napi 1 órát játékkal eltölteni, mint tiktokkal (sőt!). Az én párom pl ezeknek a játékoknak köszönhetően tanult meg angolul, és nem, egyáltalán nem lett egy agresszív vadállat.
Látom, hogy a 34es kommented alapján visszaolvastad amit írtam, remélem nem lesz meglepő, hogy ha azt mondom, hogy a gyúrósfazon is nagy off nálam. És az instás/tiktokos férfiak és nők is. Aláírom, hogy az is alacsony mérce.
De amit te írtál, hogy szívfájdalmad, hogy sokan ráugranak arra és általánosítanak, hogy a játék gyerekes, nekem meg az a szívfájdalmam, amikor a nőkről olvasok ilyen általánosításokat, hogy csak a tiktok, insta, körömfestés, shopping amiről beszélgetni lehet velük.
Én nem értem ezt a nagy ellenszenvet a gamerekkel kapcsolatban, valami múltbéli trauma lehet az oka? Van benned róluk egy kialakult kép, amihez foggal körömmel ragaszkodsz, és elítélsz. Ez kicsit arra hajaz, mint amikor a kocka gyerekeket úgy szokták lefesteni, hogy kövér, pattanásos, zsíros hajú és szemüveges. Tipikus sztereotípia. Volt egyszer, hogy egyik netes ismerkedésem alatt, mikor kiderült, hogy penge vagyok a matekhoz és számítógépekhez, valami olyasmi volt a reakcíója, hogy nem is nézek ki kockának, és nagyjából ezeket sorolta fel, amiket feljebb megtettem, hogy ő, aki ilyen kvalitásokkal bír mint én, így képzeli/képzelte el ezt a karakter.
Én többet játszom, mint 1 óra (van nap, amikor meg nem, mert valami program van), és simán belerugdosol valami általad felvázolt sztereotíp dobozba, mert csak. Van baráti köröm, el szoktunk járni sörözéses/társasjátékos estekre. Szoktunk bográcsozós összejöveteleket is tartani vidéken. Mellette van időm sportolni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!