Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is ufoként tekint a nőkre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ufoként tekint a nőkre?

Figyelt kérdés

Mintha egy másik világból jöttek volna.

Egyáltalán nem érdekli őket semmi ami a férfiakat.

2022. máj. 23. 14:44
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
70%

21# vagyok , megszoktam már ha itt gyakorin csak félszóból megemlíted hogy a nők egy részes így/úgy gáz valamiért , akkor instant lehúzzák a kommented.

Értem én hogy azért nem érdekli a nőket a videójátékozás , mert nem tudnak hozzászolni. De a férfiakat meg mondjuk nem érdekli hogy milyen lesz a körmöd , vagy a grace klinika , vagy a szerelmünk lapjai vagy a gossip girl , de ha te elmondod hogy téged ez nem érdekel , akkor megkapod hogy miértnem érdeklődsz ? Továbbra sem értem hol van itt a különbség.

Elvárjátok hogy kilépjünk a megszokott nemi szerepből , a nő nem csak főz mos takarít , meg egy nő is ugyanannyit ér mint egy férfi. Egyébként ennek valóban így kell lennie , ezért sem értem hogy azért mert nőként nem érdekel xy dolog , attól miért kell leszólni. Bezzeg fordítva meg megy a rinya hogy a pasi leszar. Szerencsére eddig egy ilyen korlátolt barátnőm sem volt.

2022. máj. 26. 14:48
 32/42 anonim ***** válasza:
28%
Hát ha mondjuk addig terjed el az értelmi szinted, hogy a nőket az érdekli, hogy milyen lesz a körmük, akkor nem csodálkozom, hogy nem találod a hangot egyikkel sem. 11-es vagyok, felsoroltam néhány dolgot, hogy milyen érdeklődési köreim vannak, a körmöcskézés nincs köztük, ellenben én szoktam néha játszani, sőt a párommal is szoktam játszani. Ellenben ő meg lesz*rja a kocsikat meg a focit, ami ugye a ti korlátolt világotokban hűdeee férfias. Viszont igen, baromi kiábrándító egy felnőtt férfia, akinek kimerült annyiban a beszélgetési témája, hogy hány zombit lövöldözött le, vagy mekkora részt foglalt el. Sajnos van az ismerősi körben ilyen, én nem tudok férfiként tekinteni ezekre. De hasonló véleménnyel vagyok azokról a nőkről is, akiknek megáll ott a tudomány, hogy milyen legyen a körme holnap. Ellenben ilyennel pl sosem találkoztam. Lehet szét kéne nézni kicsit, vagy elgondolkodni, hogy miért egybites emberek vesznek körül titeket. Csak ugye lehet fájdalmas felismerés lenne, hogy azért, mert hasonlóak vagytok. Mint a kérdező, aki hőbörög, hogy bezzeg a nők, de megáll ott a tudomány, hogy autók... Na az ilyennel mit lehet kezdeni? Ez még a haversághoz is kevés, nem hogy párkapcsolathoz
2022. máj. 26. 16:17
 33/42 anonim ***** válasza:
40%

ki mondta hogy nem találom velük a hangot? csak azt mondtam hogy túl sok ilyen nő van ennyi. És a körmöt azért hoztam fel mert volt egy csajom aki összeveszett velem , mert nem adtam neki javaslatot hogy milyenre fesse be a körmét. Mondanom se kell a kapcsolat nem volt hosszúéletű.

"Kimerül annyira a beszélgetéstémája" De gondolom ha egy full sportos csávó aki éjjel nappal kondizik , és csak ennyi a beszélgetéstémája , az már jöhet mert az tetszik nem ? Erről beszélek amikor azt mondom hogy nőket nem érdeklik a partnereik kevésbé izgalmas tevékenysége , de fordítva megy a rinya.

Attól mert a videójátékok mellett érvelek , attól még nem játszok napi 6 órákat , csak ez a téma mindig felzaklat , hogy ezt a tevékenységet miért kell ok nélkül fikázni. És igazából amellett állok ki , ha valaki napi 1 órát ezzel tölt azt még nem kell lenézni , semmivel nem rosszabb ez mintha egy órán át tiktokoznék ...

2022. máj. 26. 16:28
 34/42 anonim ***** válasza:
84%
most olvastam újra végig amit 11#-es írtál , de itt nyílván nem a ritka kivételre kell gondolni , aki értelmes és nyitott a világra, a topic az átlagról szól , nem pedig a rikta kivételről
2022. máj. 26. 16:31
 35/42 anonim ***** válasza:
81%
Nő vagyok, én és a párom is játszunk többféle videojátékokkal :D Az egyik barátnőm egy WoW szerveren ismerkedett meg a párjával, egy másik barátnőmmel meg a San Andreason nőttünk fel :D
2022. máj. 26. 16:33
 36/42 A kérdező kommentje:

35. De jó!!!

😍

2022. máj. 26. 16:34
 37/42 anonim ***** válasza:
85%

#33, (11-es vagyok) természetesen egyetértek azzal, hogy semmivel nem jobb vagy rosszabb mondjuk azt a napi 1 órát játékkal eltölteni, mint tiktokkal (sőt!). Az én párom pl ezeknek a játékoknak köszönhetően tanult meg angolul, és nem, egyáltalán nem lett egy agresszív vadállat.

Látom, hogy a 34es kommented alapján visszaolvastad amit írtam, remélem nem lesz meglepő, hogy ha azt mondom, hogy a gyúrósfazon is nagy off nálam. És az instás/tiktokos férfiak és nők is. Aláírom, hogy az is alacsony mérce.

De amit te írtál, hogy szívfájdalmad, hogy sokan ráugranak arra és általánosítanak, hogy a játék gyerekes, nekem meg az a szívfájdalmam, amikor a nőkről olvasok ilyen általánosításokat, hogy csak a tiktok, insta, körömfestés, shopping amiről beszélgetni lehet velük.

2022. máj. 26. 17:28
 38/42 VincentLaw ***** válasza:
69%

Én nem értem ezt a nagy ellenszenvet a gamerekkel kapcsolatban, valami múltbéli trauma lehet az oka? Van benned róluk egy kialakult kép, amihez foggal körömmel ragaszkodsz, és elítélsz. Ez kicsit arra hajaz, mint amikor a kocka gyerekeket úgy szokták lefesteni, hogy kövér, pattanásos, zsíros hajú és szemüveges. Tipikus sztereotípia. Volt egyszer, hogy egyik netes ismerkedésem alatt, mikor kiderült, hogy penge vagyok a matekhoz és számítógépekhez, valami olyasmi volt a reakcíója, hogy nem is nézek ki kockának, és nagyjából ezeket sorolta fel, amiket feljebb megtettem, hogy ő, aki ilyen kvalitásokkal bír mint én, így képzeli/képzelte el ezt a karakter.

Én többet játszom, mint 1 óra (van nap, amikor meg nem, mert valami program van), és simán belerugdosol valami általad felvázolt sztereotíp dobozba, mert csak. Van baráti köröm, el szoktunk járni sörözéses/társasjátékos estekre. Szoktunk bográcsozós összejöveteleket is tartani vidéken. Mellette van időm sportolni is.

2022. máj. 27. 10:25
 39/42 anonim ***** válasza:
84%
Bocsi utolsó, ezt kinek szántad? Mert ha nekem (11,37), akkor nem láttad, de írtam is, hogy én magam is és a párom is szokott játszani
2022. máj. 27. 10:29
 40/42 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az a baj, amit más is említett, hogy ha kint lenne egy kérdés, hogy a pasik ufok, mert nem érdekli őket az (x dolog, amiről azt hiszem, csak a nőket érdekli), senki nem szólna egy szót se. Mindig a nőnek kell csicskulnia, és ezt úgy írom, hogy egészségtelenül sokat játszom.
2022. máj. 27. 10:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!