Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is ufoként tekint a nőkre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ufoként tekint a nőkre?

Figyelt kérdés

Mintha egy másik világból jöttek volna.

Egyáltalán nem érdekli őket semmi ami a férfiakat.

2022. máj. 23. 14:44
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
85%
Ugye? Mindig a nő igazodjon, mindig ő alkalmazkodjon. Mindig az van, hogy őket miért nem érdekli, ami a ffi csinál? Ők miért nem nyitottak a ffi érdeklődésére, hobbijára stb. És akkor persze lehet jönni olyan általánosítással, hogy mert a nőket csak az insta meg a körmük érdekli és az mennyire unalmaaas. De az én szemszögemből (mondom úgy, hogy se insta, se tiktok, se körmök nem érdekelnek), a autók meg a foci pont ennyire értelmezhetetlen és unalmas időtöltés és téma
2022. máj. 27. 10:50
 42/42 VincentLaw ***** válasza:
84%

Annak szántam, aki szerint, ha valaki játszik, az egy "gyerekes, senkiházi, szardarab". Most hogy ezek a jelzők csak 1 kommentelőtől jöttek, akkor neki szántam, ha többtől, akkor nekik. Most én tényleg csak valami lelki traumára tudok gondolni, hogy például véletlenül egy lanpartira tévedt, és ott végigerőszakolták a gonosz gamerek, és ezért van ez a nagy indulat benne, akkor így megérteném, de nagy valószínűséggel nem ez történt :D

Jah, az előzőhöz még kiegésztésnek, az autók engem sem mozgatnak meg, a focit meg űzni szeretem, és nem nézni.

2022. máj. 27. 11:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!