Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?
Figyelt kérdés
Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..
Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe
2022. máj. 20. 08:05
171/279 A kérdező kommentje:
Az pl biztos hogy az itteni kommentelő nőknél mindnél magasabb szinten vagyok
2022. máj. 20. 21:34
172/279 anonim válasza:
Ugyan már. Te voltál az is, aki arról böfögött ide nyolc oldalnyi hülyeséget pár hete, hogy a nőket büntetlenül meg lehet fogdosni... Felismerem az alpári kivagyiságodat.
173/279 anonim válasza:
#171:
Mégsem “”jutsz szexhez””. Nekem ez a legrosszabb időszakomban sem volt probléma.
174/279 anonim válasza:
172 Nekem is ez a gyanúm, ugyanazokat a dumákat írja ide is mint annó oda :D
175/279 anonim válasza:
174 válasz. Ez azt jelenti, hogy igazad van.
176/279 anonim válasza:
Ezért mondom, hogy a férfitöbbletes kérdéseket hagyjuk a csudába. A social media és a dating appok okozzák a problémát.
177/279 anonim válasza:
Eltelt jo par ora, az erintettek meg mindig azon porognek, akivel egy szinten vannak. Egyre kinosabb... 🤐
178/279 A kérdező kommentje:
Ha akarok felcsörgetek egy rosszlányt és hozzá jutok
2022. máj. 20. 22:54
179/279 anonim válasza:
Téged még a rosszlány is visszadob :D minden ocsmányságra ők se hajlandók
180/279 A kérdező kommentje:
Érdekes lenne mivel már kb 30-nál jártam évekkel ezelőtt , csak utóbbi időben a járvány miatt hanyagoltam
2022. máj. 20. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!