Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?
Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..
Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe
132 De amúgy én még ezt is egy (végtelenül ostoba), de legitim álláspontnak tartom. Oké, ő gyűlöli a nőket. DE AKKOR NE AKARJON BARÁTNŐT!
Ez nekem annyira nem áll össze... Ha engem bizonyos csoportok irritálnak, akkor nem akarok folyamatosan a közelükben lenni. Például sosem picsogtam azon, hogy már három hete nem próbált megtéríteni egyetlen jehovás sem.
Ha ilyen csúnyagonosz az össze néni, akkor tedd össze a két kezed, hogy nem kell nap mint nap elviselj egyet. Igazából csudajó életed van ám, mucuka.
135
Egy felnőtt nő nem gyerek, hogy "feleseljen". Jó reggelt, balfaszkám.
"Se fizikálisan nem egyenlőek se agyi kapacitásban, a nők azért lettek teremtve hogy a férfiakat szolgálják és gyereket szüljenek , csak ez az évszázadok alatt elkorcsosult"
Azért még 100 éve is mást jelentett "férfinak" lenni, de segítek. Te azoknak a tagoknak a farkát nem foghatnád pisilésnél haver, itt bőgsz gyakorin mint egy "nő".
"Vagy azt, hogy sokszor hasonlo szoveget tolnak, mint amire kiakadnak?"
Soha nem toltam hasonló szövegeket. Nekem semmi bajom a férfiakkal, és régóta van párom. De az ilyen mértékű nőgyűlölet bizony kiveri a biztosítékot, és nem hiszem, hogy ennek az oka bennem keresendő.
Viszont, én úgy gondolom, hogy a kérdező csak egy troll.
139
Kérlek linkeld azt a kérdést, ami alatt a nők többször is tettek olyan kijelentéseket, hogy "a férfiak alsóbbrendű lények", akik csak "arra jók, hogy kiszolgáljanak minket", de legalábbis olyat, amiben mindenféle distinkció nélkül szidalmazták az EGÉSZ férfi nemet.
Ha pedig nem tudsz ilyet linkelni, akkor maradj csöndben. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!