Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A social media miatt vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?

Figyelt kérdés

Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..

Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe

2022. máj. 20. 08:05
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/279 anonim ***** válasza:
89%
A nőnek is megvannak az eszközei hogy megvédje magát az ilyen gyökerektől mint te
2022. máj. 20. 15:29
 152/279 anonim ***** válasza:
92%

150

Akkor meg nem értem a hisztit...

A férfiak és a nők átlagos intelligenciája közt nincs számottevő eltérés, de az valóigaz, hogy a férfiaknál nagyobb a variancia. Most hogy ez jó vagy rossz, azt nehéz eldönteni, és voltaképpen nem is bizonyít semmit.

2022. máj. 20. 15:30
 153/279 anonim ***** válasza:
91%
Míly ironikus, hogy mindig, de mindig az ilyen primitív, ostobábbnál is a legostobább férfiak, akik semmire nem vitték az életben, gondolják azt magukról, hogy ők felsőbbrendűek a nőknél. :D Intelligens férfitől még nem hallatszott el ez a kijelentés.
2022. máj. 20. 15:30
 154/279 anonim ***** válasza:
94%
2022. máj. 20. 15:32
 155/279 anonim ***** válasza:
91%

https://www.youtube.com/watch?v=_46a4va40Ns&ab_channel=Chann..

A kérdező picit olyan mint Johnny Bravo kiherélt változata nem?

2022. máj. 20. 15:33
 156/279 anonim ***** válasza:
93%

153

Én a suliban sok cigánnyal jártam együtt, és az egyik régebbi munkahelyemen is dolgoztam velük, de még tőlük se halottam ilyesmit amiket a kérdező itt összehord..szóval vérciki lehet, hogy a kérdező a cigányoknál (már bocs, akit ezzel megsértek, nem szándékos) is primitívebb (ha csak nem ő is az).

2022. máj. 20. 15:34
 157/279 A kérdező kommentje:

Kifejezetten intelligens vagyok szóval ezzel nem értek egyet és el is értem sok mindent munka viszonylatában

2022. máj. 20. 15:35
 158/279 anonim ***** válasza:
90%
"Kifejezetten intelligens vagyok..." 🤡🤡🤡
2022. máj. 20. 15:37
 159/279 anonim ***** válasza:
93%

"nő szerzés"

Miért, a nők régebben szerinted csak tárgyak voltak? Szerintem te csak szeretsz fantáziálni, és nosztalgiával visszagondolni egy olyan kegyetlen korra, ami sosem létezett igazán.

A múltbéli embereknek is voltak érzései. Tele a folklórunk szerelmes dalokkal, a szerelmüket meghódítani akaró fiúkkal, népi jóslásokkal, amiket a lányok alkalmaztak, hogy rájöjjenek, hogy szereti-e őket a kiszemeltjük, sőt babonákkal is, amikkel magukhoz tudják kötni az illető férfi szívét. A szerelem és vágy mindig is létezett; nem tudom hogy miért szeretnéd azt hinni, hogy a saját ősanyáidnak, akiknek a vére az ereidben kering, rossz volt az élete, háztartási és szexuális gépek voltak csak.

2022. máj. 20. 15:49
 160/279 anonim ***** válasza:
93%
Egy klimaxoló leszbikus nem rinyál ennyit. Életem.
2022. máj. 20. 17:57
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!