Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?
Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..
Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe
150
Akkor meg nem értem a hisztit...
A férfiak és a nők átlagos intelligenciája közt nincs számottevő eltérés, de az valóigaz, hogy a férfiaknál nagyobb a variancia. Most hogy ez jó vagy rossz, azt nehéz eldönteni, és voltaképpen nem is bizonyít semmit.
https://www.youtube.com/watch?v=_46a4va40Ns&ab_channel=Chann..
A kérdező picit olyan mint Johnny Bravo kiherélt változata nem?
153
Én a suliban sok cigánnyal jártam együtt, és az egyik régebbi munkahelyemen is dolgoztam velük, de még tőlük se halottam ilyesmit amiket a kérdező itt összehord..szóval vérciki lehet, hogy a kérdező a cigányoknál (már bocs, akit ezzel megsértek, nem szándékos) is primitívebb (ha csak nem ő is az).
Kifejezetten intelligens vagyok szóval ezzel nem értek egyet és el is értem sok mindent munka viszonylatában
"nő szerzés"
Miért, a nők régebben szerinted csak tárgyak voltak? Szerintem te csak szeretsz fantáziálni, és nosztalgiával visszagondolni egy olyan kegyetlen korra, ami sosem létezett igazán.
A múltbéli embereknek is voltak érzései. Tele a folklórunk szerelmes dalokkal, a szerelmüket meghódítani akaró fiúkkal, népi jóslásokkal, amiket a lányok alkalmaztak, hogy rájöjjenek, hogy szereti-e őket a kiszemeltjük, sőt babonákkal is, amikkel magukhoz tudják kötni az illető férfi szívét. A szerelem és vágy mindig is létezett; nem tudom hogy miért szeretnéd azt hinni, hogy a saját ősanyáidnak, akiknek a vére az ereidben kering, rossz volt az élete, háztartási és szexuális gépek voltak csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!