Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?
Figyelt kérdés
Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..
Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe
2022. máj. 20. 08:05
161/279 A kérdező kommentje:
Hol rinyáltam??
2022. máj. 20. 18:26
162/279 anonim válasza:
Ne add fel kérdező, visítva röhög rajtad az egész iroda :D
163/279 lizzi77 válasza:
Jujj, de le vagy maradva pár száz évvel. Veszettül intelligencs lehetsz, ha a vallási tézisekre hagyatkozva oldalbordázol itt. Fejlődéstörténet kimaradt az oktatásodból? Nem értem magamat ilyenkor, hogy miért próbálok győzködni egy beszűkült elmét, úgyis csak a saját igazát fújja.
164/279 anonim válasza:
#161: a kérdés alatt olvasható leírás szövegében rinyáltál, kérdező. Például.
165/279 A kérdező kommentje:
Csak a valóságot írtam le egy szomorú helyzetről
2022. máj. 20. 20:07
166/279 anonim válasza:
#165: ezek után maximum azzal a kitétellel tudom elhinni ezt a "szakmailag sikeres fejlesztő mérnök vagyok" mesédet, hogy emellett van egy csúnya személyiségzavarod, és / vagy erősen rajta vagy a(z autisztikus) spektrumon.
167/279 anonim válasza:
Amúgy Karikó Katalint is szellemileg alacsonyabb rendűnek tartod, kêrdező?
168/279 A kérdező kommentje:
Nyilván vannak kivételek, itt a nők zöméről van szó pl. azokról is akik itt írogatnak, nem a kivételekről..
2022. máj. 20. 20:31
169/279 anonim válasza:
#168: tudtam, hogy ezzel a "mindig vannak kivételek" dumával fogsz jönni. Csakhogy a te álomvilágodban egyetlen Karikó Katalin szintű nőnek se lenne lehetősége kibontakoztatnia a képességeit, és oda jutnia ahol most van. Szerintem vándorolj ki Afganisztánba, kb. oda való vagy.
170/279 anonim válasza:
168
Te is egy kivételes férfi vagy. Kivételesen hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!