Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?
Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..
Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe
Dehogy, ez nem fenyegetés volt, de a szőnyeg alá söpört, többség által tudomásul nem vett indulatok a történelemben eddig mindig kiszabadultak, és annak bizony voltak áldozatai is. Ezért nem kell például meglepődni a már megtörtént eseteken sem, ez csak rosszabb lesz, nehéz ezt nem belátni.
Amikor például az inceleken visítva röhög a többségi társadalom, akkor gondolom tudomásul veszi, hogy csak eszkalálja a problémát és a feszültségeket. Legalábbis érdemes lenne elgondolkodni rajta. Ennyit jegyeztem csak meg.
211
Ha igaz, amit állítotok (természetesen nem az), akkor egy idő után úgyis eltűnnek a rossz génállományú emberek, és akkor már csak szexi chadek fogják benépesíteni a bolygót, nem igaz? Tehát ez a probléma magától is megoldódik úgy 40 éven belül.
Ha pedig 40 év múlva is lesznek átlagos/csúnya férfiak, akkor baromira nem volt igazatok.
211
De a lényeg az általad említett "többségi társadalom"-on van..tehát akkor eszerint az incelek csak a társadalom egy kis szeletét teszik ki. De kíváncsian várom, hogy szerinted milyen megoldások lennének elfogadhatóak a probléma és a feszültségek kezelésére?
#219 persze, hisz nem erőszak, a nők, ha úgy nevelik őket, megszeretik a nekik kiutalt ocsmány nyomorultat, így nem lesz semmiféle erőszak, mert ők is akarják azt a retket 🤣
(A törölt kérdésnél nem voltam válaszoló, épp készültem volna én is hozzáadni valamit de eltűnt szerencsére. El se tudtam olvasni az egészet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!