Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foleg lanyoknak (de ha fiu is hozzaszol, az is oke, persze): holgyek, mi okozza azt, hogy az “atlagos” fiukkal egesz egyszeruen nem kivantok kapcsolatba lepni netes tarskeresokon?
Annyiszor tema volt mar es en valahogy sosem lattam (no reszerol) tisztan leirva, kit keresnek ilyen feluleteken. En meg csak fel eve vagyok fent, mar jobbra huztam kb. 500 not, abbol (aki nem robot es whatsapp-ra hiv) 3-4 volt, akivel osszejott volna a match (facebook-tarskereso). Elvileg tok jonak gondoltam, mondom, ha mas nem, a kornyekbeli 100-200 lany kozul nehannyal csak tudok talalkozni. Eredmeny: 0! Nem is lenne gond, de baratom sem tud semmit osszehozni ott evek ota. Pedig, bar nem latszik a profiljan, jol keres es sikeres tudomanyos palya all mogotte (es elotte) 35 evesen. Nekem is volt mar a “valosagban” nehany baratnom. Szoval, miert nem adtok eselyt, mi jatszodik le bennetek, mikor egy normalis kepekkel rendelkezo srac kivancsi Ratok? Mit vartok, kit akartok ott talalni? Nincs bennem harag egyebkent, ket okbol. 1: minden no igy csinalja (mar olyat is szivezek, aki nem tetszik igazan es objektive nem is szep, hatha…); 2: ti tudjatok, mit szeretnetek…
Nincs nev, nincs kellemetlenseg, kerlek, oszinten valljatok mar meg!
Óriási a túlkínálat.
Kb alfahím kategória,ami szóba jöhet.Én a munkahelyemen jó pár nőt végignéztem,hogy hogyan is Tindereznek.A legkisebb vélt vagy valós probléma esetén azonnal szemétdombra kerül a pasi.
Ejha. Ki kellene már próbálnom ezt az online társkeresőzést... Ha tényleg vannak fent normális pasik is, ki tudja.(?)
Én a másik fajta "halmozottan hátrányos helyzetű" csoport tagja vagyok (vidék, egyedülálló anya, 40 körül), de őszintén szólva én arra gyanakodnék, hogy úgyis csak megfektetni akarnának az ott vadászgató férfiak (a fiúkból már kinőttem), így biztosan bizalmatlan lennék azzal, akit "túl jóképűnek" találok, aki pedig nem vonz (konkrétan ronda, vagy tőlem alacsonyabb - sajnálom, ez zavar) azzal miért is akarnék ismerkedni? És akkor máris ott tartanék, hogy senkit nem jelölök/szívezek/húzok semerre. :)
Hosszú évekig ismerkedtem tinderen és máshol is. Azt tudom mondani (a még ma is ismerkedő nő ismerőseimet is hallgatva), hogy soha nem húztunk balra azért senkit, mert átlagos. Akit balra húztunk, azt átlagon alulinak tartottuk, nem tetszett, ès ehhez még jöhetett az, hogy egy fotója volt, gáz volt a bemutatkozása, látszódott, hogy alacsony (180-nál alacsonyabb), horgászós, félmeztelen kép, napszemcsi, sapka, ami értékelhetetlen.
De én magam részéről nagyon sok férfit húztam balra, mert szimplán nem tetszett, és ez illetve amiket fentebb írtam, nem apró, hanem orbitális “hibàk”.
Én magam is mindig ledöbbentem, hogy még ha nem is kifejezetten jóképűt keresek, (mert néhány határozottan helyes is szembe jött) de átlagos férfit hogy nem látok fent? Miért csak átlagon alulit?
Ja és még valami:tapasztalatom szerint sokkal több a jónő, mint a jópasi az életben, ezáltal a neten is. A nők tényleg azonnal rárepülnek még az átlagos férfiakra is, mert tudják, hogy ritka.
Azt nem vitatom, hogy társkeresőn rengeteg férfi van, de a többségük sajnos vállalhatatlan már kinézetre is.
Lehet, ezzel nem leszek népszerű, de én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!