Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha az egyik tarskereso appon jönne veletek szembe az egyik exetek?
En ezt megbeszeltem vele már szakitas elott hogy fura lesz ha majd egymast latjuk társkerin. Hogy pipa na ez is megvolt :D
De tarskeri nelkul lett uj baratom szoval ez nekem kimarad.
Mindig is utáltam hogy mindenhol fent lóg a netem es gyártja a talonban tartott nőit. Ez teljesen megszunt azzal hogy vége, es azzal, hogy a mostani párom nincs a netem szinte, nem ott él.
Gondolkodás nélkül elhúznám a "kösz, nem" felé (sosem társkeresőztem, nem tudom melyik irány melyik :D) és böngésznék tovább.
Párommal a gimiben ismerkedtem meg.
Már jó ideje nem használok ilyet, anno se jött össze pár randin kívül más. Kérdésre válaszolva, attól függ, melyiküket látnám. Kettőnek már családja van, erősen meglepődnék. Ha épp érdeklődő kedvemben vagyok, rájuk írnék, hogy tényleg ők-e, és hogy mi történt. Kettő nem érdekelne, max kinevetném magamban. Az utolsóval jóban vagyok, valószínűleg azelőtt tudnám, hogy fent van, minthogy behozná az algoritmus.
Vőlegényemmel amúgy az egyetemen ismerkedtem meg, nem neten.
Azt, hogy remélem megtalálja a párját.
A jelenlegitől anno frászt kaptam az egyetemen, 10 év múlva balra húztam a tinderen, majd visszaírtam neki facebookon, mert azt hittem a régi pozim érdekli és végül személyesen "megnyert" magának.
30N
Exem, azt csinál amit akar.
Had ismerkedjen úgy ahogy neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!