Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem az első csajba futok bele Tinderen,aki párkapcsolatban él. Miért csinálják ezt? Szólnátok a párjának?
Már több olyan csajba is belefutottam Tinderen aki párkapcsolatban él.
Ez tudomásom szerint egy társkereső,de sok sok olyan lány van aki csak unatkozik és találkozni esze ágában sincs.
Régebben voltak a chat fórumok ahol lehetett beszélgetni még a Tinder előtt.
Sok pasirol is hallottam hogy van barátnőjük és mégis Tindereznek, ők szerintem félre is lépnének.
De vajon azok a lányok akik párkapcsolatban vannak,azok megcsalnak a párjukat?
Vajon szemétség lenne ráírni a pasira,hogy a barátnője fent van Tinderen?
Gondoltam hogy csinálok pár screenshotot aztán átküldöm a pasinak,de lehet hogy csak én lennék a patkány éd úgyis kimagyarázná a csaj.
Ezek a lányok akiknek belefutottam a Facebook-os bejegyzés alapján évek óta kapcsolatban vannak.
Lányok esetében mi értelme van kapcsolatban Tinderezni? 😅😅
vagy felre akarnak lepni vagy unatkoznak es kell az ego boost.
felesleges a pasijukra rairni, egy vadidegennek szerintem semmi koze ehhez es eleg nevetseges es kicsinyes, ha igy bele akar szolni masok kapcsolataba. az o dolguk, ha szetcsaljak egymast, nem kell erkolcsremdorseget jatszani.
Úgy lett volna szép,ha ezután te beszélgetsz ezzel a csajjal 😄
Ma már egyáltalán nem ritka, hogy egy nőnek (is) szeretői vannak!
Csak a pasija tudja meg legutóbb..
Nem a te feladatod ezt közölni, mert nem rád tartozik!
Ki a franc akar a te normáidnak megfelelni?
Milyen érdekes, hárman is írták, hogy ne szólj bele, nem a te dolgod.
Fordított nemekkel már jönnének a gyűlölködő válaszok, hogy a szemétláda, erkölcsi felelősséged szegény lányt tájékoztatni, hogy megcsalja a párja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!