Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van eggy lány akivel írok már eggy ideje, és az első találkozásnál nagyon vissza húzódó volt. A kérdéseimre is olyan szégyenlősen válaszol vagy egyáltalán nem is válaszol! Hogyan tudnám rá venni hogy nyíljon meg eggy kicsit? Többi lent!
Ne érezze magát annyira zavarba mikor velem beszél! Eggy kicsit én is szégyelltem tölle, de nem annyira.
Valaki valami tipp?
Nézzétek el a helyes írasomat!
Tanácsokat akartam kérni csak
Néz utána miket szeret és próbálj vele azokról beszélgetni.
Minden ember szívesebben beszél arról amivel foglalkozik. Ha magának való akkor biztos van valami hobbija amiről tudna mit mesélni.
Leggyél kedves hozzá, viggyél neki eggy rózsát vagy eggy csokoládét, vagy eggy üveg bort.
Eggyétek meg, vagy iggyatok eggyet, aztán eggyből más lesz a hangulat!
#4 Majdnem vicces voltál
De komolyan amúgy, minek kell kifigurázni, hogy nem helyesen ír le néhány szót? Nem helyesírási tanácsokat kért egyébként sem.
Az is lehet, h szükséges számára több találkozás, hogy teljesen fel tudjon oldódni előtted.
Az első randikon én mindig nagyon izgultam és szótlannak, talán kicsit visszahúzódónak hatottam, pedig igazából nem vagyok olyan. Nekem a több tali hozta meg az eredményt. Lehet, h ő is ilyen.
Miért baj a csoki vagy a bor?
Amit írtam, félig viccesen irtam, de a közös csokievés vagy egy kis italozás sokat segit a gátlások levetkőzésén, és azon, hogy könnyebben beszélgessen az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!