Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak az ellen hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az ellen hogy ne féljek az első párkapcsolattól és a szüzesség elvesztésétől?

Figyelt kérdés

Mind a kettőre vágyom is meg nem is, az elsőtől attól tartok hogy mi van ha emberileg alkalmatlan vagyok kapcsolatra? Mi van ha valami nagy hülyeséget csinálok és nagyon megbántom a másikat? Mi van ha kibírhatatlan vagyok?

Az első alkalomtól pedig attól tartok hogy mi van ha túl kicsi van (mivel átlag alatti van), mi van ha annyira kicsi hogy nem lehet vele csinálni semmit? Még rosszabb, mi van ha kinevet?

2021. aug. 9. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
akkor ne legyen.. és rágódj azon egész életedben, hogy "mi lenne ha"
2021. aug. 9. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Ez olyan butaság!!! Igen fogsz butaságokat csinálni, ne tégy olyat, ami téged is megbántana. A nőket ujjal ki lehet elégíteni, az átlag meg 13cm, ha nem 8-10cm, akkor senki nem fog kinevetni. Nem beszélve arról, hogy a lényeg az, hogy szeress valakit, és téged is szeressen, ne rohanj sehova, az érzelmek és a szex is az alapoktól kezdődik, senki sem várja, hogy mester legyél tapasztalatlanul. Pont elég, ha a másikra odafigyelsz, és megkérdezed, hogy neki ez jó -e.
2021. aug. 9. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Tini kategóriás kérdés.
2021. aug. 9. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Ha feláll a cerka, onnantól nincs az hogy nem lehet vele semmit csinálni, legfeljebb gyengébb az eredmény a nőnél, de mindenképp történhet valami jó.

Szerintem nem kéne ennyire ráizgulni

2021. aug. 9. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!