Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a szüzesség elvesztése a párotokkal?
Érdekelne a ti első alkalmatok, legyen az férfi/női szemszögből. A szerelmemmel mi is az első előtt állunk, csak kíváncsi lennék, hogy nektek hogyan sikerült.
(Kölcsönösen szüzek vagyunk.)
Na tabuk nélkül. Én egy iszinyú kötött izomzatú lány voltam mindig is. Akkor még nem tudtam, hogy ez mivel jár... Gondoltam, ez sima ügy. Hát első alkalommal nem tudtam elveszíteni a szüzességem. Konkrétan nem fért be...Második nap már picit jobban ment, de végül harmadik nap sikerült teljesen bekerülni. Utána még vagy egy hónapig tökre fájt minden alkalom, s utána a hasam. Érzelmileg nem volt gond, nagyon stabil volt a kapcsolat, fél évet vártunk, mire ide került a sor, 21 elmúltam már, szóval fiatal sem voltam. (és izomzat: később a szülésemmel is iszonyat megszenvedtem.) 30 N
Nem mondta nekem ezt a verziót senki, hogy van, aki nem tudja elsőre elvesízteni a szüzességét:-) azt hittem valami nagy baj van velem. Mondjuk azt sem mondta senki, hogy van, aki két napig szül egy gyereket..
Prostival vesztettem el 25 felett. Nem volt semmi extra, eléggé bénáztam... de ő türelmes volt és segítőkész.
Kicsit rá is húztunk az egy órára :)
Én jobban örülök, hogy nem egy egyéjszakás alatt történt részegen. A lányokkal szerencsétlen voltam sajnos, sokat bántottak emiatt.
Hálisten ez már évekkel ezelőtt volt és azóta minden oké már. Átéltem az igazi érzelmes szeretkezést is.
Szerintem a férfiaknál teljesen mindegy kivel, mikor és hogyan vesztik el. A lényeg, hogy essenek túl rajta. Az első szinten minden férfi ismerősömnél oltári gáz volt, akár barátnővel, akár sátorban vesztették el egy fesztiválon. Volt aki egy kukán télen és odafagyott a heréje majdnem a debreceni éjszakában :Ds
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!