Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért lehetett vége? ő volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetett vége? ő volt az első . Az anyukája miatt? A többi lent .

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves lány vagyok az exem (legyen xy) ő 23 éves.

na szóval 4 hónapig voltunk együtt lefeküdtem vele , neki adtam a szüzességemet 2,5 hónap után, nagyon megszerettem és igazából még mindíg nagyon szeretem , a szakításunk miatt mind a ketten hibásak voltunk ő sokkal többet volt nálam mint én nála és ezt sokszor az anyukája említette a srácnak is , egyszerűen nem bírtam ott lenni rosszullétek jöttek rám .. nem volt sem kosz sem semmi csak valamiért így éreztem .. éreztem nagyon hogy xy nagyon szeret engem és énis szeretem őt de a szakításunk oka az volt amit ő mondott hogy : nem bírja hogy ilyen beteges vagyok , nem tervezek semmit a jövőre nézve és ilyesmik , én nem bírtam azt hogy sokat ivott jó fiatal igyon szórakozzon de ő túlzásba vitte nem bántott senkit részegen de azért durva ahogyan ivott és az anyukája is , na és egyszer azt mondta nekem részegen hogy ha neki az anyukája azt mondaná hogy xy hagyjon el engem akkor ő hozzám költözne nem értettem miért mondta ezt rákérdeztem és mindíg elterelte a témát másra lehetetlennek tartottam hogy az anyukája ilyet mondana de később rájöttem hogy biztosan mondhatta mert tesóm beszélgetett xy-al és valahogyan kihúzta a szavaiból hogy az anyukája mondta a srácnak hogy az elöző barátnőjét hagyja el mert nem közéjük való és a srác szakított is vele , 2 hónapja hogy külön vagyunk de már neki 1 hónap után lett barátnője , kb 2 hete beszéltünk és elmondta hogy szerelmes de nem a lányba meg azért jött a lánnyal össze hogy felejtsen látni szeretne és hogy a lány hívta el randizni ,sokat gondol rám nem nagyon tud elfelejteni, jó oké elhittem .. szó volt arról hogy találkozunk és meglátjuk mi lesz nálam boldogabb ember nem volt :) aztán megírta hogy felejtsük el a multat .. illetve egymást .. na szóval az lenne a kérdésem hogy akkor szerintetek az anyukája keze van a dologban? jah azt elfelejtettem hogy mivel anyukámék rosszul viselték ahogy láttak hogy engem átvert a srác írtak neki egy levelet hogy hagyjon engem xy békén többé kevésbé picit fenyegető , azóta letitltott minden család tagomat a srác .. engem is .. de nem is személyesen szakított hanem facebookon szerintem azért mert személyesen nem merte volna vagy nemtudta volna megtenni .. miért? kifogom valaha heverni ? jelenleg van rá alkalom hogy felejtsem de képtelen vagyok másra ránézni .. próbálkozom uralkodni az érzéseimen de nagyon nehezen megy .. leszünk még valaha együtt? vagy az igaz hogy akit az Isten egymásnak teremtett úgyis együtt lesznek? páárszor részegen említette hogy elakar szakítani a családomtól .. nekem a családom a mindenem .. ha lehetne soha sem hagynám itt őket .. főleg van 2 testvérem mint a kettő "beteges" .. nemtudom mitévő legyek .. gondoltam rá hogy felkeresem a srácot hogy megnézzük mit váltana ki belőle ha látna személyesen .. ha a szivére hallgatna együtt lennénk .. de ő az anyjára hallgat. neharagudjatok ha hosszú lett .. egy szerelmes boldogtalan lány .. a helyesírásért sem haragudjatok , köszönöm a válaszokat:)

2016. ápr. 4. 03:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is, 2 szót tudok írni:felejtsd el.

Lehet az anyja keze van a dologban, elég valószínű.

Durván iszik, erre te vagy a rossz, mert nem tervezel hosszútávra... Hm.

Szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Nehéz, első szerelem, vele vesztetted el,nem csoda,ha nehezen felejted.

Ez ilyen.

Ez csak egy párkapcsolat,semmi több.

Lesz másik,ez egészen biztos, lehet több is.

Az élet nem áll meg,idővel túl leszel rajta, fel a fejjel! :)

2016. ápr. 4. 04:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Az anyja is közrejátszhat, de lehet ott még más is. Lehet, ha találkoznátok, kiderülne, hogy még szeret, ki tudja... Viszont ha nem keresed meg, könnyebb lesz lezárni a dolgot. Mert gondolj csak bele, ha már ennyire az elején ennyit szenvedsz (mert 4 hónap nem valami sok) mi lenne később? Megérné az neked? Mindkettőtöknek? Később csak még jobban fájna elengedni, ami pedig valószínű, hogy megtörténne, mert én úgy vettem ki, hogy nem illetek össze.
2016. ápr. 4. 06:33
 3/7 Költőnő? ***** válasza:
Csak engem zavar h egy tagolatlan katyvasz az egész?
2016. ápr. 4. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy most nagyon magad alatt vagy, de komolyan egy olyan ember kell neked, akit 23 éves létére az anyja irányít?

Ha ennyire befolyásolható, akkor mi lenne később? Majd a barátai is megmondják, kivel legyen?

Szerintem gyászold meg ezt a kapcsolatot, majd ha készen állsz keress egy normális srácot, akinek van önálló akarata és véleménye.

2016. ápr. 4. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első párkapcsolatomat én is nehezen viseltem.ő volt az első minden téren. 10 honapot voltunk együtt, 1 év kellett mire teljesen kihevertem őt. Időközben lett uj kapcsolatom de meg az előzőért áztattam a párnámat a kapcsolat elején. 8 évig voltunk együtt. Mosta
2016. ápr. 5. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, előző vagyok nem fejeztem mèg be. ;-)

Annyit szerettem volna még hogy 8 év után mikor szakitottunk voltak kisebb magyobb kapcsolataim es mostanra van az hogy ismét fülig szerelmes vagyok es a második gyerekemet várom. :-)

Ugyhogy fel a fejjel, ne csüggedj, majd elmulik es csak mosolyogva tekintesz vissza erre a szerelemre.

Nekem munkatársam is volt az első partnerem aki a szüzessegemet is elvette. Semmi felkavaro erzes nem volt részemről. Az a mult a jelen meg jelen.

Jelenleg boldog párkacsolatba élek és a jövőnket epitsük. :-)

2016. ápr. 5. 06:59
 7/7 Meknes ***** válasza:
Felejtsd el ezt a srácot!Egy iszákos link alak lehet és szerintem a szüleid csak meg akartak óvni tőle mikor azt a levelet megírták neki.Bízz a szüleidben ők jót akarnak neked.Elhiszem hogy szerelmes vagy és hogy ez most nagyon rossz neked de vedd elő a jobbik eszed.Szeret a srác de azért felejtőnek össze jön más csajjal?Ugyan már el ne hidd neki!Inkább menekülj tőle,próbáld meg kiverni a fejedből és ismerkedj más srácokkal.Meg fogod látni,hogy vannak nála sokkal rendesebbek és sokkal szerethetőbbek.
2016. ápr. 5. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!