Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámékkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak anyámékkal?

Figyelt kérdés

tegnap este megint nálam aludt a barátom és csak beszélgettünk az ágyban. többek között arról is volt szó amikor először lefeküdtem vele. anyámék nem voltak itthon, de hirtelen megjelent. (fogalmam sincs hogy jött be, nem vettük észre) és elkezdett hisztériázni amikor meghallotta, hogy már nem vagyok szűz. (tény, hogy sosem beszéltünk ilyen dolgokról, de vele nem is lehet) erre mikor apám hazaért az is tajtékzani kezdett, hogy nem vagyok szűz. de hát nem értem, hogy mit gondoltak. 18 leszek egy hónap múlva, lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal (akit amúgy kedvelnek) és a szüzességem is csak nyáron adtam oda neki. de anyámékat ez nem érdekli. nem tudom, hogy miképp beszélhetnék velük. most is szobafogságot kaptam (teszem hozzá ez miatt és még a barátommal sem találkozhatok)

most komolyan, hogy beszéljem ezt meg velük? másnak is vannak ilyen kiakasztó szülei??

2012. szept. 27. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem akarlak lehangolni, még jobban de sokat nem tehetsz

Mondhatnám (és mások biztos fogják is), hogy beszélj a szüleiddel, de szerintem felesleges, ha tényleg ennyire hisztériásak ez miatt, akkor esélyed nincs megbeszélni velük a dolgot

Valahogy bírd ki a szobafogságot, vagy kérd meg a barátod szökjön be, ablakon bárhol:D Még izgalmas is lesz

Azért NE fordulj a szüleid ellen, nem éri meg.

f/20

2012. szept. 27. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Megtiltották neked, hogy találkozz vele? Hát én ezért nem mondom el a szüleimnek, hogy van valakim. Nyugtasd meg őket, hogy tisztában vagy azzal, hogy védekezni kell. Nehezen fogadják el, hogy a lányuk felnő.
2012. szept. 27. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
*ablakon vagy bárhol
2012. szept. 27. 17:29
 4/9 Gyakori Ferenc ***** válasza:
erre nem lehet igazán jó választ adni. te ismered a szüleidet, te tudhatod egyedül, hogy milyen módon lehetne velük ezt megbeszélni. én ajánlom a nagyívben rájukszarást.. :D az általában bejön, és magukba szállnak, majd meghallgatják a véleményed, és előadhatod a dolgodat. de pontosat én se tudok, és ez se 100%os módszer. /sok sikert kívánok :)
2012. szept. 27. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
hát az én szüleim is biztos kiakadnának ilyen szituáció után de szerintem ez sok amit a szüleid csinálnak...ők még arra nem is gondoltak hogy 3éve együtt vagytok már itt volt az ideje...szerintem sehogy felesleges velük ilyenről beszélni hagyd őket majd csak lenyugszanak gondolom ha meg nem akkor valahogy hozd szóba a dolgot
2012. szept. 27. 17:33
 6/9 TOMAtm ***** válasza:

18 leszel nemsokára,3 éve jártok.mire számítottak?h csak fogjátok egymás kezét?kérdezd meg tőlük h ők hogy kezdték...

Am meg akár azt is mondhatod h a sráchoz költözöl ha nem hajlandóak elfogadni a kapcsolatotokat.(blöffölj,aztán csak bejön.)

2012. szept. 27. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Szökjetek el otthonról. Tanácsokat tudok adni.
2012. szept. 27. 18:03
 8/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell se megszöknöd sem blöffölnöd. Ha néztél valaha is Dr. House-t akkor indulj ki abból: Az ott látott szarkasztikus viselkedés a legtöbb ember szemét felnyitja. A másik pedig, hogy nyugodtan (ez nem szófordulat hanem tényleg a legnyugodtabb hangnemben) elmondhatod nekik hogy miután ilyen prímán rászolgáltak a bizalmadra ezek után most már tudod hol álltok. Ehhez mérten várjanak tőled infót...
2012. szept. 28. 07:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Szöktessed be a pasid! Amennyire korlátoznak annyira akard és nem fognak tudni mit tenni el kell engednijük téged. Igaz,csak feltenek de majd bebizonyítod hogy nincs erre szükséged rá. De azért ne fordulj teljesen ellenük
2013. nov. 7. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!