Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak anyámékkal?
tegnap este megint nálam aludt a barátom és csak beszélgettünk az ágyban. többek között arról is volt szó amikor először lefeküdtem vele. anyámék nem voltak itthon, de hirtelen megjelent. (fogalmam sincs hogy jött be, nem vettük észre) és elkezdett hisztériázni amikor meghallotta, hogy már nem vagyok szűz. (tény, hogy sosem beszéltünk ilyen dolgokról, de vele nem is lehet) erre mikor apám hazaért az is tajtékzani kezdett, hogy nem vagyok szűz. de hát nem értem, hogy mit gondoltak. 18 leszek egy hónap múlva, lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal (akit amúgy kedvelnek) és a szüzességem is csak nyáron adtam oda neki. de anyámékat ez nem érdekli. nem tudom, hogy miképp beszélhetnék velük. most is szobafogságot kaptam (teszem hozzá ez miatt és még a barátommal sem találkozhatok)
most komolyan, hogy beszéljem ezt meg velük? másnak is vannak ilyen kiakasztó szülei??
Nem akarlak lehangolni, még jobban de sokat nem tehetsz
Mondhatnám (és mások biztos fogják is), hogy beszélj a szüleiddel, de szerintem felesleges, ha tényleg ennyire hisztériásak ez miatt, akkor esélyed nincs megbeszélni velük a dolgot
Valahogy bírd ki a szobafogságot, vagy kérd meg a barátod szökjön be, ablakon bárhol:D Még izgalmas is lesz
Azért NE fordulj a szüleid ellen, nem éri meg.
f/20
18 leszel nemsokára,3 éve jártok.mire számítottak?h csak fogjátok egymás kezét?kérdezd meg tőlük h ők hogy kezdték...
Am meg akár azt is mondhatod h a sráchoz költözöl ha nem hajlandóak elfogadni a kapcsolatotokat.(blöffölj,aztán csak bejön.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!