Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alap, hogy a férfiak már az ismerkedés első pár napjában a szexről ennyit beszélnek?
Volt egy hosszú párkapcsolatom ami éveig tartott, neki sem az első héten dobtam oda magam, előtte ismerkedtünk, sokat találkoztunk. Kicsit több mint fél éve vége a kapcsolatnak és úgy látom, hogy olyanról szó sem lehet, hogy esetleg megismeritek egymást, egy hónapig kb találkozgattok aztán utána döntitek el, hogy hogyan tovább. Ha te kapcsolat/ szex előtt meg szeretnéd ismerni a másikat akkor te már nem vagy elég érdekes, régi módi vagy. Beszélgettem nálam fiatalabbal, velem egykorúval, idősebbel és mind kb csak a szexről beszél. Semmit sem tud rólam de már mennek a szexes poénok, mit csinálna velem, mikor ugrunk fel egymáshoz? Hiába szögezi le az elején az ember, hogy párkapcsolatot keresel mert te nem vagy az a szexkapcsolatos fajta.
Mit rontok el mindig?
Mit rontasz el? Rossz ismerkedési partnereket választasz.
Gondolom ezt Tinder vagy hasonló. Próbálj olyanokra ráírni, akiknek nem profi fotóik vannak és kiírt magáról szöveges leírást.
Ehhez kell egyfajta lazaság is. És ezalatt nem azt értem, hogy azonnal ágyba kell ugrani, én sem vagyok az a típus. De ha valaki szimpatikus volt ismerkedésnél, engem nem zavartak az enyhébb utalások (természetesen nem azokra gondolok, akik egyből kérés nélkül küldték a fotót a kolbászukról).
Én szeretem a vicces/egymást heccelős poénokat, lehet azt intelligensen is művelni. Szerintem inkább a stílussal van a baj.
Ilyenek.
Amelyik nem, arra kell lecsapni.
40/N
Igen, ezek a pasik azt hiszik, ami nekik izgalmas, az a nőknek is.
Egyszerűen tiltsd le őket.
Nem rontasz el semmit, sőt szívességet tesznek ezzel, mert az első ilyennél el kell őket hajtani, és nem pazarolják tovább a drága idődet.
Nehogy azt hidd, hogy aki veled suttyó, (nagyon sokan) az másokkal udvarias, tisztelettudó, csak te vívtad ki a viselkedéseddel ezt a bánásmódot.
Sőt, ezek a “férfiak” is szeretik így beállítani, hogy aki megérdemli a tiszteletet, azt tisztelem, aki meg csak arra való, azzal úgy bánok.
Baromság. Egy férfi vagy suttyó, vagy nem. Annyi a dolgod, hogy ne állj le ilyenekkel, és ne magadban keresd a hibát, és ne add lejjebb, lesz majd köztük normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!