Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem beszélnek velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszélnek velem a lányok?

Figyelt kérdés

Pl.:Munkahelyen sosem szól hozzám egyik női kollégám sem,ha csak ketten vagyunk kint szüneten vagy akárhol akkor inkább a telefont nyomogatják.

Edzésen a többiekkel állandóan vihorásznak,beszélgetnek,engem nem kerülnek,de egy szót sem szólnának ha én nem kezdeményezek,akkor is pár szóval letudják az egészet.

Az igaz ,hogy lányokkal szemben,meg úgy álltalában is eléggé önbizalomhiányos vagyok,és félek kezdeményezni,félek a kudarctól stb...

19/f

2016. jún. 16. 19:49
 1/10 anonim válasza:
79%

Szia!

Szerintem neked először is az önbizalmadat kellene növelned! Először is magaddal és a félelmeiddel kell megbírkóznod,utána jöhet a többi. A lányokkal kapcsolatban meg: Nagyon fontos ,hogy mindig legyél velük udvarias,dícsérd meg őket és legyél figyelmes. Az úriemberekre mindig felfigyelnek. Persze,az se hátrány ha sportolsz,mivel az is segíthet ,hogy felfigyeljenek rád.Utolsó tanácsként azt tudom javasolni,hogy találd meg a saját stílusodat! Ha olyan ruhákba öltözködsz amelyekben jól érzed magad,önbizalmat szerezhetsz és egy kicsit többet lehet megtudni a személyiségedről. Olvass és informálódj a világról! Az is vonzó tud lenni ha egy férfi okos. Ha ezek után sem vesznek észre,be kell látnod,hogy nem kell velük foglalkoznod. Próbálj ismerkedni,legyél nyitott és próbálj olyan embereket keresni akik hasonló érdeklődési körben utaznak,akárcsak te. Sok szerencsét!

2016. jún. 16. 20:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Az esetek 90% -á ban udvarias illemtudó vagyok,mindenkivel nem csak a lányokkal.

Sportolok is rendszeresen stb...

2016. jún. 16. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
A csajok nem kezdhetnek beszélgetést, mert akkor rögtön azt hiszed, hogy akarnak tőled valamit. Ha beszélni akarsz velük, nyisd ki a szád.
2016. jún. 16. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Egyes: ez aztán a közhely gyűjtemény! Sajnos azt kell mondjam, hogy ha alapból nem megy "magától" az ismerkedés, és főleg ha "lányokkal szemben,meg úgy álltalában is eléggé önbizalomhiányos vagyok,és félek kezdeményezni,félek a kudarctól" akkor nem sok esélyed lesz. Persze szép lassan kialakulhat valami, vagy lehet óriási mákod, de nem valószínű.
2016. jún. 16. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Pàr mondatban lerendeznek. Nos akkor olyan témàt kell talàlnod amiről tudnak beszélni és szeretnek. Kicsit nyisd ki a füled szemed és hallani fogod màsokkal miről beszél de ezt ne észrevehetően tedd, aztàn pàr nap múlva hasonló témàra kérdezz rà. Mondok egy példàt jobb nem jut eszembe per pill ...: hallod a baràtnöi a pàrjuknak rajta keresztűl rendelnek az avonból oriflameból egyszer megkérdezheted szerinte melyik a legjobb illat vagy melyik illik hozzàd... és rendelne e neked. Bocsi jobb példa nem jutott eszembe
2016. júl. 4. 07:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki jól.
2016. júl. 4. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, de maguktól biztos nem fognak szóba állni veled. Az látszik, ha szégyenlős vagy és ha ehhez még esetleg a külsőd sem olyan imponáló, akkor magabiztosság és humor nélkül valóban nehéz helyzetben vagy. Viszont nagyon fiatal vagy. Szedd össze magad, ne stresszelj a nőkön, élvezd az életet, láss világot, csinálj olyan dolgokat, amit szeretsz és majd meglátod, felfigyelnek rád!
2016. júl. 4. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert várják a sült galambot...
2016. júl. 13. 00:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy ronda teljesen véletlenül? :D Vagy csak süt rólad, hogy unalmas vagy.

30/F

2016. júl. 26. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolso : szakadok :DDDDDD
2016. aug. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!